Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
06.10.2017 02:41

Výstup na 101 slovenských hradov a zámkov


Pozvánka.


Prežite sobotu v príjemnom prostredí hradov Stredného Považia a vychutnajte si farby jesennej prírody. V rámci Dní európskeho kultúrneho dedičstva sa uskutoční už XXVII. ročník výstupu na 101 slovenských hradov a zámkov.


Pri tejto príležitosti sa konajú výstupy na najbližšie a najdostupnejšie hrady v okolí - Košeca, Vršatec a Lednica. Každý úspešný účastník dostane pečiatku výstupu a účastnícky list.

Program bude doplnený o ukážku výroby keramiky, hudobné vystúpenie folklórnej skupiny Ledničanka na hrade Lednica a množstvo ďalších zážitkov, ktoré na návštevníkov čakajú už túto sobotu 7. októbra 2017. Výstupy na hrady Košeca, Vršatec a Lednica štartujú o 12. hodine. Bližšie informácie o podujatí nájdete na priloženom plagáte.

 

Autor: (tr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.07.2017
Leto v bratislavskom regióne je v plnom prúde!
Aj tento víkend budú mať návštevníci bratislavského regiónu možnosť užiť si letnú pohodu v spojení s kultúrou na rôznych podujatiach.
viac
13.10.2017
Dva fajnové dni v Margecanoch
Viac ako len skvelý gurmánsky zážitok sľubuje posledné z tohtoročnej desiatky najlepších podujatí Košického kraja. Ako jediné jesenné TOP podujatie programu Terra Incognita očakávajú Margecianske fajnoty aj tento rok vysoký záujem a množstvo spokojných návštevníkov.
viac
13.10.2017
Víkend v bratislavskom regióne v znamení jesenných podujatí
Tento víkend vytiahnu do ulíc regiónu aj tieto podujatia: filmový festival Jeden svet 2017, Burza starožitností na Hrade Červený Kameň, 8. Lampiónový sprievod Bernolákovom, Petržalská šarkaniáda, Pezinský strapec , Veteránska jazda v Modre a Bratislava Mozart Festival.
viac
27.10.2017
Posledný októbrový víkend prinesie pestré zážitky
Ružinovský folklórny festival, Boj o Bratislavu, Príbeh o mŕtvej neveste na hrade Červený Kameň, 1. Záhorácka ľudová zábava, Rozprávková jeseň v DK Zrkadlový háj. Posledný októbrový víkend v bratislavskom regióne bude v znamení divadla a pestrých zážitkov!
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %