Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
13.06.2018 10:22

Zážitky v regióne zvečnené na fotografiách budú súťažiť o prvenstvo


Ilustračná snímka


Postup do celoslovenskej fotografickej súťaže čaká na víťaza fotosúťaže s názvom Môj zážitok v Regióne Gron, ktorú vyhlásila Oblastná organizácia cestovného ruchu (OO CR) Región Gron.


"Počas leta nám môžu ľudia zasielať svoje fotografie zážitkov, krás, podujatí, všetkého, čo počas leta zažijú či navštívia v našej oblasti, a na jeseň spustíme hlasovanie na sociálnej sieti," informovala výkonná riaditeľka organizácie Žofia Hanusová.       

Víťazná foto z verejného hlasovania na sociálnej sieti a fotografia, ktorú vyberú zástupcovia OO CR Región Gron, postúpia na celoslovenskú fotografickú súťaž Najkrajšia dovolenková fotografia, ktorú organizuje banskoštiavnické osvetové stredisko.  

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
26.10.2016
V regióne Gron pribudla nová turistická trasa, ktorá spája dve mestá
Približne po roku práce sa podarilo Oblastnej organizácii cestovného ruchu (OOCR) Región Gron do úspešného konca zavŕšiť projekt novej turistickej trasy, ktorá spája mestá Nová Baňa a Žarnovica.
viac
14.05.2020
OOCR Región Gron vyhlásila súťaž na návrhy infraštruktúry
Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Región Gron spoločne s Rozvojovou agentúrou Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) vyhlásila architektonicko-krajinársku súťaž zameranú na získanie návrhov infraštruktúry, ktorá zatraktívni prírodné lokality stredného Pohronia.
viac
09.10.2020
V Novej Bani otvorili Záhradný les s drevinami z celého sveta
V Novej Bani v utorok (6. 10.) oficiálne otvorili projekt s názvom Záhradný les. Na ploche 1,35 hektára sústredí 101 stromov a 2459 krov z rôznych kútov sveta, ktoré nebudú slúžiť len ako turistická atrakcia, ale aj vzdelávací prvok zasadený v prírodnom prostredí.
viac
13.01.2021
Nová Baňa vyhlásila súťaž na predaj pozemku a výstavbu bytového domu
Mesto Nová Baňa vyhlásilo obchodnú verejnú súťaž na predaj stavebného pozemku. Podmienkou samosprávy je, že súkromný investor na ňom postaví nový bytový dom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %