Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
05.09.2016 12:23

Zlepšením informovanosti chce mesto prilákať rekordný počet turistov


Snímka zdroj: (kupele-teplice.sk).


Zlepšením informovanosti kúpeľných hostí a návštevníkov mesta chce mesto Trenčianske Teplice tento rok pritiahnuť rekordný počet turistov. Prispieť k tomu má novootvorená Turisticko-informačná kancelária.


Ako informoval primátor Trenčianskych Teplíc Štefan Škultéty, kancelária je otvorená každý pracovný deň od 9. do 17. hodiny v priestoroch Hotela Slovakia na Ulici T. G. Masaryka. Záujemcom poskytuje komplexné informácie o možnostiach aktívneho kultúrneho, športového i spoločenského vyžitia v Trenčianskych Tepliciach a okolí. Okrem toho tu môžu záujemcovia získať mapové a propagačné materiály o zaujímavostiach z regiónu. Pre deti je k dispozícii detský kútik, infocentrum je vybavené voľným wi-fi pripojením a jeho priestory sú plne klimatizované.      

Ďalšou novinkou je internetová stránka www.visit-teplice.sk, ktorá je spustená od augusta. Koncipovaná je tak, aby podala informáciu o možnostiach ubytovania či atrakcií v meste a okolí, ale aby aj priamo ponúkala možnosť zarezervovať si konkrétny produkt i balík služieb. V súvislosti s novou stránkou prebehol aj rebranding na sociálnych sieťach. Na Facebooku a Instagrame nájdu záujemcovia príspevky z Trenčianskych Teplíc na profiloch Visit Teplice. Záujemcovia o najnovšie informácie priamo vo svojich smartfónoch si môžu stiahnuť aplikáciu s rovnakým názvom. Trenčianske Teplice sa budú po novom prezentovať sloganom Oáza, ktorá si vás podmaní.      

„Otvorenie turisticko-informačnej kancelárie a spustenie nového webu sú len kúskami z mozaiky krokov, ktoré nám určila platná stratégia rozvoja cestovného ruchu. Za jej pomoci a prostredníctvom všetkých zainteresovaných organizácií sa snažíme systematicky budovať Trenčianske Teplice ako destináciu cestovného ruchu tak, aby sme nielen prilákali nových hostí, ale aby sa k nám návštevníci aj radi vracali,“ doplnil primátor, ktorý je zároveň predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu Trenčianske Teplice.

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.10.2016
Bojnice majú z turizmu asi 330 000 eur, do rozvoja dávajú len dve percentá
Sumu vo výške asi 330 000 eur za rok prináša každoročne do rozpočtu kúpeľného mesta Bojnice cestovný ruch. Do rozvoja turizmu v súčasnosti investuje samospráva dve až tri percentá z tejto sumy, v budúcnosti by to malo byť zaužívaná tretina až štvrtina.
viac
10.11.2016
Dotačná schéma pre turizmus je spustená
BSK 9. novembra zverejnil výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácií z Bratislavskej regionálnej dotačnej schémy na podporu turizmu pre rok 2017.
viac
02.02.2017
Informačné centrum Liptovského Mikuláša sídli v nových priestoroch
Priestory prináležiace organizácii, ktorá patrí medzi vlajkové lode v tejto oblasti na Slovensku, uviedol do chodu, pri príležitosti slávnostného otvorenia, primátor mesta Ján Blcháč.
viac
03.06.2020
Kúriu Ambrovec po trojročnej prestávke opäť sprístupnili verejnosti
Honosne zariadený interiér šľachtického obydlia, život a tvorbu Jozefa Miloslava Hurbana a historické nálezy z hradu Beckov ponúka návštevníkom zrekonštruovaná kúria Ambrovec v Beckove. Po trojročnej prestávke je po utorkovom slávnostnom otvorení pripravená od stredy (3. 6.) prijímať návštevníkov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %