Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
22.11.2018 03:55

Zmodernizovaná škôlka opäť privítala deti


Ilustračná snímka.


Materská škola na Ulici Jána Kollára v Malackách po štyroch mesiacoch opäť ožila detským štebotom. Počas tohtoročného leta podstúpila kompletnú modernizáciu vnútorných priestorov, fasády aj exteriéru.


Okrem mestských peňazí výrazne pomohli aj externé zdroje. Mesto sponzorsky zabezpečilo v areáli nové chodníky a osvetlenie vrátane kabeláže a stožiarov.

Okrem toho 110 tisíc € poskytol štátny Envirofond  na zateplenie, nové okná a dvere.  Vďaka rekonštrukciám všetkých šiestich elokovaných pracovísk materskej školy Malacky ako jedno z mála miest na Slovensku nemajú problém s prijímaním detí.

 

 

Autor: -lp-/-otano-


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.01.2019
Malacky: náklady na stravu škôlkarov dorovná mesto
V zmysle nového zákona majú od 1. januára 2019 deti posledného ročníka materských škôl nárok na dotáciu od štátu na stravovanie. Tá predstavuje 1,20 eura na každé dieťa za každý deň, v ktorom sa zúčastnilo na výchovno-vzdelávacej činnosti v materskej škole a odobralo stravu.
viac
12.03.2019
Začala sa modernizácia učební
Projekty modernizácie učební v Malackách sa už rozbehli. Mesto na ne vlani získalo financie z Európskeho fondu regionálneho rozvoja prostredníctvom Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP).
viac
04.06.2020
Školský areál na Záhoráckej sa mení
Základná škola na Záhoráckej je najväčšou budovou, ktorú vlastní mesto Malacky. Dlhodobé modernizačné dlhy sa však ozvali, a preto v posledných troch rokoch tam smerujú obrovské investície.
viac
28.07.2020
V areáli škôlky na Bernolákovej ulici začnú s výstavbou jaslí
V utorok (28. 7.) sa začína výstavba detských jaslí v areáli materskej školy na Bernolákovej ulici v Malackách. Mesto o tom informuje na webe.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %