Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
16.09.2016 10:24

ZMOS má kanceláriu prvého kontaktu


Mária Nemethová v Kancelárii prvého kontaktu Združenia miest a obcí Slovenska.


Kancelária prvého kontaktu je v prevádzke počas pracovných dní formou telefonickej ústredne, cez ktorú sa zabezpečuje telefonická operatíva s jednotlivými zamestnancami.


Kancelária prvého kontaktu plní aj ďalšie úlohy technického charakteru. „Týmto krokom pokračujeme v trende modernizácie s výraznou proklientskou orientáciou, ktorá sa postupne udomácňuje aj na mestských a obecných úradoch. Myslím si, že kancelária prvého kontaktu v priestoroch centrály ZMOS uľahčí komunikáciu kancelárie s každým adresátom. Určite to ocenia hlavne predstavitelia miest a obcí pri riešení svojich dopytov. Zároveň je to svedectvom našej zvyšujúcej sa snahy rozvíjať Kanceláriu ZMOS v duchu orientácie na potreby a požiadavky našich členov,“ približuje zámer ústredná riaditeľka Kancelárie ZMOS Anna Labátová.

Čo sa týka telefonických kontaktov na príslušných zamestnancov, v súčasnosti už nie je potrebné vyhľadávať ich na webovej stránke, ale stačí využiť telefónne číslo 02/4870 0719.

Autor: (mo)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.09.2018
VÚC očami komunálu
Združenie miest a obcí Slovenska dnes spúšťa prieskum zameraný na vnímanie vyšších územných celkov primátormi miest a starostami obcí.
viac
07.10.2018
Školenie k zmenám vo verejnom obstarávaní je informačnou výhodou
Združenie miest a obcí Slovenska v súvislosti s prípravou samospráv na zmeny v Zákone o verejnom obstarávaní pripravuje seminár, ktorý bude teoretickým vstupom obohateným o konkrétne príklady a ktoré bude vedené priamo odborníkmi, ktorí sa na tvorbe novely priamo podieľali.
viac
23.07.2019
Samosprávy potrebujú inventúru kompetencií
Združenie miest a obcí Slovenska iba pred nedávnom zrealizovalo prieskum zameraný na kompetenčnú výbavu miestnej územnej samosprávy. Z prieskumu okrem iného vyplýva výrazná potreba inventúry kľúčových originálnych kompetencií miest a obcí.
viac
15.05.2021
ZMOS vyjadruje úprimnú sústrasť rodine Milana Ftáčnika
Združenie miest a obcí Slovenska so zármutkom prijalo informáciu o úmrtí Milana Ftáčnika.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %