Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
08.02.2017 10:30

Zomrel Julo Lojek, náš kolega, srdcom i dušou a presvedčením verný ZMOSák


Július Lojek.


V prvých dňoch nového roka ZMOS zasiahla smutná správa o úmrtí prvého predsedu ZMOS Miloslava Hetteša. Rovnako smutná správa nás zasiahla aj 3. februára 2017, kedy nás opustil bývalý primátor Spišskej Starej Vsi Július Lojek.


„Aj touto cestou vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine, pozostalým a obyvateľom Spišskej Starej Vsi nad úmrtím nášho bývalého kolegu, ktorý bol pre Združenie miest a obcí Slovenska oporou na Zamagurí,“ kondoluje predseda ZMOS Michal Sýkora, ktorý zároveň konštatuje: „Julo Lojek bol aktívnym členom Rady ZMOS a žil pre samosprávu. Napokon to, že po odchode z kresla primátora sa angažoval ako mestský poslanec aj napriek svojmu úctyhodnému veku dokazuje, že mal úprimne rád svoje mesto a samosprávu. Pri pohľade do minulosti musím konštatovať, že Julo bol vždy úprimný a otvorený vďaka čomu pomáhal nášmu združeniu i kolegom na Zamagurí. Česť jeho pamiatke!“  

Autor: (zmos)


komentáre
SHOW ALL
podobné
16.04.2019
Nájomné bývanie je potrebné podporovať
Drvivá väčšina starostov a primátorov je presvedčená o potrebe podpory nájomného bývania. Aj to vyplýva z nedávneho prieskumu Združenie miest a obcí Slovenska.
viac
10.08.2020
Levoča zachránila nemocnicu vďaka verejno-súkromnému partnerstvu
Od naštartovania reformy verejnej správy na Slovensku ubehli takmer dve desaťročia. Samosprávy získali mnohé kompetencie. Niektoré sú dokonca zriaďovateľmi nemocníc a tých skutočne nie je veľa.
viac
15.05.2021
ZMOS vyjadruje úprimnú sústrasť rodine Milana Ftáčnika
Združenie miest a obcí Slovenska so zármutkom prijalo informáciu o úmrtí Milana Ftáčnika.
viac
01.02.2024
Sociálni partneri ZMOS a RÚZ o spolupráci v Aliancii sektorových rád
Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik sa stretol s generálnym sekretárom Republikovej únie zamestnávateľov (RÚZ) Martinom Hoštákom k témam sociálneho dialógu, spolupráci v rámci novozriadenej Aliancie sektorových rád a k ďalším spoločným témam spolupráce.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %