Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
07.05.2019 02:10

Župní študenti súťažia o koncert Kaliho v škole


Vyhraj koncert Kaliho


„Zachyť život v škole“ je názov fotosúťaže, v ktorej odokrytím zaujímavých momentov zo školského prostredia, môže škola získať skvelý hudobný zážitok. Po minuloročnom koncerte Adama Ďuricu sa víťaz môže tešiť na koncert obľúbeného slovenského rapera a speváka Kaliho.


Čas na zapojenie sa do tejto súťaže je do 10. júna 2019. Súťaž je určená pre študentov župných stredných škôl.

„Súťaž mala minulý rok veľký ohlas, preto v nej pokračujeme ďalej. Považujem to za také spestrenie štúdia či ako odmenu pre študentov. Priamo študenti môžu poukázať na to, čo je na ich škole zaujímavé, iné, čo sa im podarilo a zároveň podporiť u študentov motiváciu, že chcú urobiť niečo pre školu, pre svojich spolužiakov, učiteľov,“ povedal predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba.

Fotosúťaž odštartovala včera a je určená študentom škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti Bratislavského samosprávneho kraja. Stačí vybrať alebo urobiť zaujímavú fotku zo života na škole a postnúť ju do 10. júna 2019 na Instagrame s heštegom #fotosutazvyhrajkoncert. V príspevku treba uviesť meno, priezvisko a názov školy. Za fotku s najväčším počtom lajkov bude škola odmenená  koncertom, ktorý príde zahrať a zaspievať Kali spolu s Kwakom a Paulom 24. júna 2019.

Podmienky a pravidlá súťaže sú dostupné na: https://strednapremna.sk/statut-sutaze-kali/

Autor: (ts-bsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.01.2017
Ľahostajnosť, apatia a nezáujem. Taký je svet v detských videách
Dve prvé miesta a špeciálna cena. Taká je bilancia súťaže o Skvelé zelené video, v ktorej mali žiaci základných škôl ukázať, čo vedia o triedení odpadu a jeho recyklácii.
viac
25.12.2017
Priatelia Zeme ocenili obce s najlepšími výsledkami v odpadovom hospodárstve
Už piaty krát boli vyhlásení víťazi „3Z – Znižuj, Znovupoužívaj, Zrecykluj“ – súťaže samospráv o najlepší pokrok a výsledky dosiahnuté v odpadovom hospodárstve.
viac
18.04.2020
Bojnická samospráva chce zabezpečiť rekonštrukciu MŠ v Dubnici
Bojnická samospráva plánuje zabezpečiť rekonštrukciu budovy v miestnej časti Dubnica pre potreby materskej školy (MŠ). V jej blízkosti chce vybudovať i detské ihrisko. Dodávateľa prác hľadá cez verejnú súťaž, výzvu na predkladanie ponúk zverejnila vo vestníku verejného obstarávania.
viac
07.10.2020
Otvorené výzvy ÚPSVR na podporu zamestnávania
Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny vyhlasuje možnosť predkladania žiadostí o poskytnutie finančného príspevku na podporu vytvárania pracovných miest pre uchádzačov o zamestnanie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %