Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
18.01.2020 04:30

Malackí zberači dostali cenu za dobrovoľníctvo


foto: Veronika Hornikova Photography


Malackí zberači robia v našom meste už nejaký čas mimoriadne záslužnú prácu. Vo svojom voľnom čase sadia stromy, zbierajú odpadky, odstraňujú čierne skládky, pomáhajú pri celomestských podujatiach.


Ich činnosť si všimli aj za hranicami nášho mesta. Ich vedúci Janko Kunštek získal dobrovoľnícku cenu Srdce na dlani v kategórii Dobrovoľníctvo v prospech životného prostredia. Slávnostné odovzdávanie ocenení občianskeho združenia Bratislavské dobrovoľnícke centrum sa konalo 5. decembra na Medzinárodný deň dobrovoľníctva v Koncertnej sieni Dvorana Vysokej školy múzických umení v Bratislave. Srdečne blahoželáme!

Autor: (lp)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.11.2016
Mesto Malacky zverejnilo svoje investičné priority pre rok 2017
Prioritami Malaciek v roku 2017 budú opravy miestnych komunikácií, modernizácia verejného osvetlenia, rekonštrukcia materskej školy (MŠ) i oprava kaštieľa. Vyplýva to z návrhu rozpočtu mesta na rok 2017, ktorý samospráva zverejnila na svojom webe.
viac
08.12.2017
Víkend v bratislavskom regióne bude plný tradičných vianočných podujatí
Hlavné mesto a okolité obce si pre svojich obyvateľov aj návštevníkov pripravili mimoriadne bohatú nádielku sprievodných podujatí na oslavu jedného z najpopulárnejších svätcov - Mikuláša.
viac
04.01.2019
Malackí zberači vynosili z lesov tony odpadu
Sú mladí, múdri a dobrovoľne sa stali smetiarmi. Za tri roky povynášali z lesných porastov Malaciek a okolia už deväť veľkoobjemových kontajnerov odpadu.
viac
09.03.2021
Náklady na novú cyklotrasu v Malackách výrazne znížila súťaž
Najneskôr v polovici leta by sa mala stať realitou nová cyklotrasa v Malackách, spájajúca železničnú stanicu, centrum mesta, plánovanú bytovú výstavbu na Pezinskej ulici a priľahlú priemyselnú zónu na juhozápade mesta.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %