Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
21.02.2019 09:45

Majsterku sveta Petru Vlhovú privítajú v piatok na námestí


Ilustračná snímka - vítací plagát


Majsterku sveta v obrovskom slalome Petru Vlhovú slávnostne privítajú v piatok (22. 2.) na Námestí osloboditeľov v Liptovskom Mikuláši. TASR o tom informoval Ján Sokolský z kancelárie vedenia mesta.


Program sa začne od 15. h. Svetová šampiónka príde na pódium približne o 15,45 h. Nasledovať budú odovzdanie ocenenia od liptovskomikulášskeho primátora Jána Blcháča a autogramiáda. "Program doplnia hudobné vystúpenia kapely Ploštín Punk a Ľudovej hudby Haluška," dodal Sokolský.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.12.2017
Mikulášske oslavy v Liptovskom Mikuláši
Traduje sa, že sv. Mikuláš dal trom dievčatám do výbavy tri vrecká zlata, aby ich zachránil pred chudobou a urobil ich šťastnými, pretože sa nemohli vydať, keďže nemali veno. Z tejto povesti sa dostal Mikuláš s mešcami ako patrón hlavného kostola na námestí priamo do mestského erbu.
viac
28.07.2021
Švábkafest: Liptovské droby v podaní Peti Vlhovej
Hlavnú úlohu na každoročnom Švábkafeste zohráva naša liptovská švábka. Tento rok však bude výnimočný. Zemiaky, ktoré boli po celé stáročia pre Liptákov dôležitou plodinou, budú zatienené rovno dvomi špecialitami.
viac
03.12.2022
V historickom centre Liptovského Mikuláša rozsvietili vianočný strom a výzdobu
Vianočnú výzdobu a hlavný vianočný strom v historickom centre Liptovského Mikuláša rozsvietili v piatok popoludní. Informovala o tom hovorkyňa mesta Viktória Čapčíková. Dodala, že vianočným stromom je približne 15 metrov vysoká a 30 rokov stará jedľa zo Starého Mesta.
viac
16.01.2024
Mesto organizuje výnimočnú Fanzónu Petry Vlhovej v centre Liptovského Mikuláša
Fanúšikovia Petry Vlhovej sa počas Svetového pohára v alpskom lyžovaní žien stretnú v jej doposiaľ prvej a jedinej oficiálnej fanzóne. Na víkend 20. a 21. januára ju priamo v historickom centre pripravuje mesto Liptovský Mikuláš.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %