Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
02.11.2017 12:20

Akreditované špecializované modulárne vzdelávanie pre kontrolórov opäť pokračuje


Bratislavská Business School Ekonomickej univerzity v Bratislave aktívne spolupracuje aj so Združením hlavných kontrolórov miest a obcí Slovenska (ZHK SR), čo dokumentuje účasť a vystúpenie Ing. Milana Staňa, riaditeľa BBS EU v Bratislava na konferencií z príležitosti 25. výročia vzniku ZHK SR v septembri 2017 v Podbanskom.


Ekonomická univerzita v Bratislave v spolupráci s Úradom vlády SR, MF SR, MV SR, Právnickou fakultou UK v Bratislave, so ZHK miest a obcí SR, ZMOS, ÚMS a ďalšími stavovskými organizáciami opäť ponúka akreditované špecializované modulárne vzdelávanie pre kontrolórov v dvoch úrovniach.


Výkon kontroly vo verejnej správe s dôrazom na územnú samosprávu

– základný kurz predovšetkým pre tých, ktorí majú minimálne skúsenosti s výkonom kontroly;

 Cieľom základného kurzu je poskytnúť odborné vzdelávanie širšieho zamerania pre kontrolórov verejnej správy. Po jeho absolvovaní účastníci získajú komplexný prierez vedomostí a teoretických znalostí spolu s praktickými príkladmi z praxe od skúsených lektorov pre zabezpečenie potrebných činností kontrolóra.

Výkon funkcie hlavného kontrolóra vo verejnej správe

– pokročilý kurz pre zvýšenie kvalifikácie kontrolórov (so zameraním na činnosť hlavného kontrolóra);

 Cieľom pokročilého kurzu je prehĺbenie si vedomostí a najmä praktických zručností v odbore a získanie nových poznatkov predovšetkým diskusiou medzi účastníkmi a lektorom/lektormi, a to najmä so zameraním sa na činnosť hlavného kontrolóra.

Garantmi a lektormi kurzov sú vysokokvalifikovaní lektori nielen z akademickej obce Ekonomickej univerzity v Bratislave a Právnickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave, ale aj odborníci z praxe, a to najmä zástupcovia z Úradu vlády SR, z MF SR, z MV SR a Združenia hlavných kontrolórov miest a obcí SR a z ostatných stavovských organizácii v SR.

Uzávierka prihlášok:  20. november 2017

Viac informácií na:

https://euba.sk/sluzby/specializovane-modularne-vzdelavanie-pre-kontrolorov

Kontakt:

Mgr. Jarolím Hraško

Tel.: 02/6729 5165, e-mail: jarolim.hrasko@euba.sk

 

 

 

Viac v Obecných novinách č. 43-44/2017

Autor: (euba)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.08.2016
Rezort školstva vyhlásil výzvu na podporu duálneho vzdelávania
Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR 30. júla zverejnilo vyzvanie pre národný projekt "Duálne vzdelávanie a zvýšenie atraktivity a kvality odborného vzdelávania a prípravy".
viac
14.11.2016
Vzdelávací program „TOP manažment samosprávy"
Bratislavská Business School Ekonomickej univerzity v Bratislave ponúka vzdelávací program pre predstaviteľov samosprávy, ktorého cieľom je zvýšiť odbornosť predstaviteľov samosprávy s prioritným zameraním na hospodárne vynakladanie finančných prostriedkov.
viac
21.11.2016
Trenčiansky samosprávny kraj odštartoval spoluprácu s mladými podnikateľmi
Uľahčiť mladým podnikateľom vstup do sveta biznisu bolo hlavným cieľom podpisu memoranda o spolupráci medzi Trenčianskym samosprávnym krajom (TSK) a Združením mladých podnikateľov Slovenska (ZMPS). Memorandum minulý týždeň podpísali predseda TSK Jaroslav Baška a predseda ZMPS Ján Solík.
viac
30.12.2017
Vzdelávanie pre kontrolórov pokračuje aj v roku 2018
Ekonomická univerzita v Bratislave v spolupráci s Úradom vlády SR, MF SR, MV SR, Právnickou fakultou UK v Bratislave, so ZHK miest a obcí SR, ZMOS, ÚMS a ďalšími stavovskými organizáciami opäť ponúka akreditované špecializované modulárne vzdelávanie pre kontrolórov v dvoch úrovniach.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %