Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
30.05.2020 10:40

Areál Pod Kopcom sprevádzkujú po niekoľkých rokoch


Ilustračná snímka: (tasr).


Po dlhoročnej prestávke sa obyvatelia Moldavy nad Bodvou môžu v tomto roku opäť športovo vyžiť vo vynovenom areáli Pod kopcom.


Informuje o tom mesto na svojej webovej stránke s tým, že po splnení prísnych hygienických podmienok súvisiacich s pandémiou nového koronavírusu by s jeho prevádzkou mali postupne začať od pondelka (1. 6.).

Mesto revitalizovalo tento areál takmer za 150 000 eur. Pribudlo tam nové multifunkčné ihrisko, detské ihrisko, park pre psičkárov, nový bufet a skladové priestory. Nanovo osadili aj kanalizačnú prípojku.

S cieľom zabezpečiť nielen občerstvenie v bufete, ale aj prevádzkovanie a udržiavanie športovísk, sa mesto rozhodlo celý areál prenajať. „Verejnú obchodnú súťaž na prenájom bufetu so skladmi, multifunkčné ihrisko, detské ihrisko, Park agility a priľahlé priestranstvá v celkovej výmere takmer 1500 metrov štvorcových vyhral Bowling klub Lineas Prešov,“ uvádza mesto s tým, že toto občianske združenie predložilo najlepšiu ponuku a areál bude prevádzkovať po dobu piatich rokov za mesačný prenájom 826 eur. V uplynulých dňoch podpísali zmluvu.

Podľa radnice chce tento nájomca v areáli Pod kopcom pokračovať v prevádzkovaní všetkých športov a organizovaní športových a kultúrnych podujatí, ktoré tam majú dlhoročnú tradíciu.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.06.2017
Pre mládež vzniknú ďalšie nové športoviská
Bratislavská regionálna dotačná schéma podporila v minulom roku množstvo projektov a inak tomu nebolo ani tento rok, kedy sa o finančnú podporu prihlásilo veľa zaujímavých projektov, či už na podporu turizmu, rozvoja vidieka, kultúry alebo mládeže a športu.
viac
27.07.2017
V areáli školy pribudne nové multifunkčné ihrisko
Podmienky na športovanie v areáli Základnej školy na Ulici Dobšinského v Prievidzi sa onedlho výrazne zlepšia. Firma zo Sučian, ktorá vzišla z verejnej súťaže a mesto Prievidza s ňou už podpísalo zmluvu o dielo, začala v týchto dňoch v blízkosti školy s výstavbou multifunkčného ihriska.
viac
12.06.2020
Revitalizáciu športového areálu chcú ukončiť do konca prázdnin
Práce na revitalizácii školského športového areálu v Záhorskej Bystrici by mali termínovo ukončiť tak, aby ho mohli žiaci i verejnosť využívať od začiatku nového školského roka.
viac
24.03.2022
Novú budovu školy postavili z financií od maďarskej vlády
V novej budove v Moldave nad Bodvou (okres Košice-okolie) začala pôsobiť cirkevná spojená škola s vyučovacím jazykom maďarským.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %