Utorok 30.04.2024
Dnes má meniny 
Anastázia
°C
25.09.2023 07:55

ARRIVA odštartovala veľký prieskum spokojnosti cestujúcich


Zdroj. ARRIVA


Pri príležitosti Dňa bez áut (22. 9.) spoločnosť ARRIVA zahájila na celom Slovensku už štvrtý ročník veľkého prieskumu spokojnosti cestujúcich. Zapojiť sa a vyhrať atraktívne ceny môžu cestujúci v piatich krajoch Slovenska – stačí, ak do 22. decembra odpovedia na 12 otázok.


Dotazník nájdu cestujúci na stránke www.arriva.sk/prieskum alebo po načítaní QR kódu do svojho mobilného telefónu. Jeho vyplnenie trvá len 5 minút, pričom otázky sa týkajú kvality dopravných služieb, ktoré spoločnosti ARRIVA poskytujú v prímestskej aj mestskej doprave v 5 slovenských krajoch a 18 mestách. Cestujúci, ktorí sa zapoja do prieskumu, sa môžu zároveň zaregistrovať do súťaže, v ktorej budú každý mesiac vyžrebovaní 15 výhercovia atraktívnych cien – 5 smartfónov, 5 bezdrôtových slúchadiel a 5 praktických a kvalitných cestovných termopohárov.

Už štvrtý rok po sebe sa všetkých našich cestujúcich pýtame, ako sú spokojní so službami, ktoré im v oblasti verejnej dopravy poskytujeme. Náš prieskum symbolicky štartuje na Deň bez áut, pretože ak chceme, aby ľudia presadli z áut do prostriedkov verejnej dopravy, musíme im ponúknuť porovnateľnú alebo vyššiu kvalitu, spoľahlivosť, komfort a bezpečnosť cestovania. Odpovede našich cestujúcich v tomto prieskume nám pomáhajú neustále zlepšovať naše služby,“ zdôraznil Michal Horák, generálny riaditeľ spoločností ARRIVA na Slovensku.

Do prieskumu sa môže zapojiť každý, kto využíva služby dopravných spoločností ARRIVA a do 22. decembra 2023 vyplní dotazník na stránke www.arriva.sk/prieskum. Otázky sú zamerané na hodnotenie kvality vozidlového parku, na spokojnosť s dostupnosťou informácií či dodržiavanie odchodov a príchodov autobusov, frekvenciu spojov, čistotu a poriadok v autobusoch, ale aj na komunikáciu a správanie vodičov.

Po vyplnení dotazníka sa naši cestujúci môžu zaregistrovať do žrebovania o zaujímavé ceny. Stačí zadať e-mailovú adresu a súhlasiť s podmienkami súťaže. Na začiatku novembra, decembra a januára vyžrebujeme vždy 15 výhercov, ktorí dostanú jednu z troch cien – smartfón, bezdrôtové slúchadlá alebo cestovný termopohár s logom spoločnosti ARRIVA. Účasť v žrebovaní, samozrejme, nie je povinná a dotazník možno odoslať aj anonymne,“ dodáva Petra Helecz, riaditeľka pre obchod a komunikáciu spoločností ARRIVA na Slovensku.

Vďaka podpore objednávateľov verejnej dopravy budú môcť cestujúci počas Dňa bez áut využiť bezplatnú dopravu v autobusoch ARRIVA v mestskej autobusovej doprave v Trnave, Piešťanoch, Senici, Šali a Trebišove. Cestovanie v MHD v Hlohovci je bezplatné počas celého Európskeho týždňa mobility od 16. do 22. septembra.

Informácie o cestovných poriadkoch a službách spoločnosti ARRIVA nájdu cestujúci na webovej stránke https://arriva.sk/. Môžu tiež napísať e-mail na adresu informacie@arriva.sk alebo kontaktovať linku Zákazníckej podpory +421 915 733 733 od pondelka do nedele, a to aj počas sviatkov či víkendov, v čase od 8:00 do 20:00.

Cestujúci majú možnosť získať vždy aktuálne informácie aj po prihlásení sa na odber noviniek cez formulár na internetovej stránke NEWSLETTER – ARRIVA na Slovensku. Priamo na svoju e-mailovú adresu tak môžu získať aktuálne informácie o cestovných poriadkoch, zmenách a obmedzeniach, novinkách i nových pracovných ponukách spoločností ARRIVA na Slovensku okamžite po ich zverejnení.

ARRIVA na Slovensku a vo svete

Spoločnosť ARRIVA pôsobí na Slovensku od roku 2008 a je najsilnejším súkromným hráčom v autobusovej doprave v Slovenskej republike. Pôsobí v Bratislavskom, Košickom, Nitrianskom, Trnavskom a Žilinskom kraji, kde zabezpečuje mestskú, prímestskú, zmluvnú a komerčnú autobusovú dopravu. Od roku 2017 prevádzkuje spoločnosť službu zdieľaných bicyklov, tzv. bikesharing. ARRIVA zamestnáva na Slovensku viac ako 2 500 zamestnancov a prevádzkuje viac ako 1 500 autobusov. Tvorí ju šesť dopravných spoločností, servisná spoločnosť a centrála.

ARRIVA je jedným z popredných poskytovateľov osobnej dopravy v Európe, zamestnáva vyše 34 600 ľudí a ročne prepravuje 1,5 miliardy cestujúcich v 10 európskych krajinách. Je súčasťou Deutsche Bahn (DB), jednej z vedúcich spoločností v oblasti osobnej a logistickej dopravy na svete a je zodpovedná za regionálne služby v oblasti osobnej dopravy DB mimo Nemecka. Prevádzkuje autobusovú, železničnú a lodnú dopravu.

Autor: (ts-ARRIVA)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.11.2018
Viac ako polovica voličov je s výsledkami komunálnych volieb spokojná
S výsledkami komunálnych volieb je úplne spokojných 47,2 percenta voličov, úplne nespokojných je 10,6 percenta respondentov. Vyplýva to z prieskumu spoločnosti AKO.
viac
25.11.2020
Staré Mesto realizuje prieskum spokojnosti obyvateľov
Miestny úrad v bratislavskom Starom Meste realizuje tento týždeň prieskum spokojnosti obyvateľov.
viac
15.05.2021
V Šali sa sťažovali hlavne na chýbajúce zdravotnícke služby
Viac ako 40 percent obyvateľov Šale, ktorí sa v zúčastnili na dotazníkovom prieskume, nie je spokojných so službami v meste. Za dostatočné ich považuje 35 percent respondentov.
viac
23.09.2021
ARRIVA opäť realizuje prieskum spokojnosti cestujúcich
Celoslovenský prieskum spokojnosti cestujúcich bude symbolicky na záver Európskeho týždňa mobility a pri príležitosti Dňa bez áut. Respondenti prieskumu môžu vyhrať smartfón a ďalšie zaujímavé ceny.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %