Utorok 22.10.2024
Dnes má meniny 
Sergej
°C
25.09.2023 07:55

ARRIVA odštartovala veľký prieskum spokojnosti cestujúcich


Zdroj. ARRIVA


Pri príležitosti Dňa bez áut (22. 9.) spoločnosť ARRIVA zahájila na celom Slovensku už štvrtý ročník veľkého prieskumu spokojnosti cestujúcich. Zapojiť sa a vyhrať atraktívne ceny môžu cestujúci v piatich krajoch Slovenska – stačí, ak do 22. decembra odpovedia na 12 otázok.


Dotazník nájdu cestujúci na stránke www.arriva.sk/prieskum alebo po načítaní QR kódu do svojho mobilného telefónu. Jeho vyplnenie trvá len 5 minút, pričom otázky sa týkajú kvality dopravných služieb, ktoré spoločnosti ARRIVA poskytujú v prímestskej aj mestskej doprave v 5 slovenských krajoch a 18 mestách. Cestujúci, ktorí sa zapoja do prieskumu, sa môžu zároveň zaregistrovať do súťaže, v ktorej budú každý mesiac vyžrebovaní 15 výhercovia atraktívnych cien – 5 smartfónov, 5 bezdrôtových slúchadiel a 5 praktických a kvalitných cestovných termopohárov.

Už štvrtý rok po sebe sa všetkých našich cestujúcich pýtame, ako sú spokojní so službami, ktoré im v oblasti verejnej dopravy poskytujeme. Náš prieskum symbolicky štartuje na Deň bez áut, pretože ak chceme, aby ľudia presadli z áut do prostriedkov verejnej dopravy, musíme im ponúknuť porovnateľnú alebo vyššiu kvalitu, spoľahlivosť, komfort a bezpečnosť cestovania. Odpovede našich cestujúcich v tomto prieskume nám pomáhajú neustále zlepšovať naše služby,“ zdôraznil Michal Horák, generálny riaditeľ spoločností ARRIVA na Slovensku.

Do prieskumu sa môže zapojiť každý, kto využíva služby dopravných spoločností ARRIVA a do 22. decembra 2023 vyplní dotazník na stránke www.arriva.sk/prieskum. Otázky sú zamerané na hodnotenie kvality vozidlového parku, na spokojnosť s dostupnosťou informácií či dodržiavanie odchodov a príchodov autobusov, frekvenciu spojov, čistotu a poriadok v autobusoch, ale aj na komunikáciu a správanie vodičov.

Po vyplnení dotazníka sa naši cestujúci môžu zaregistrovať do žrebovania o zaujímavé ceny. Stačí zadať e-mailovú adresu a súhlasiť s podmienkami súťaže. Na začiatku novembra, decembra a januára vyžrebujeme vždy 15 výhercov, ktorí dostanú jednu z troch cien – smartfón, bezdrôtové slúchadlá alebo cestovný termopohár s logom spoločnosti ARRIVA. Účasť v žrebovaní, samozrejme, nie je povinná a dotazník možno odoslať aj anonymne,“ dodáva Petra Helecz, riaditeľka pre obchod a komunikáciu spoločností ARRIVA na Slovensku.

Vďaka podpore objednávateľov verejnej dopravy budú môcť cestujúci počas Dňa bez áut využiť bezplatnú dopravu v autobusoch ARRIVA v mestskej autobusovej doprave v Trnave, Piešťanoch, Senici, Šali a Trebišove. Cestovanie v MHD v Hlohovci je bezplatné počas celého Európskeho týždňa mobility od 16. do 22. septembra.

Informácie o cestovných poriadkoch a službách spoločnosti ARRIVA nájdu cestujúci na webovej stránke https://arriva.sk/. Môžu tiež napísať e-mail na adresu informacie@arriva.sk alebo kontaktovať linku Zákazníckej podpory +421 915 733 733 od pondelka do nedele, a to aj počas sviatkov či víkendov, v čase od 8:00 do 20:00.

Cestujúci majú možnosť získať vždy aktuálne informácie aj po prihlásení sa na odber noviniek cez formulár na internetovej stránke NEWSLETTER – ARRIVA na Slovensku. Priamo na svoju e-mailovú adresu tak môžu získať aktuálne informácie o cestovných poriadkoch, zmenách a obmedzeniach, novinkách i nových pracovných ponukách spoločností ARRIVA na Slovensku okamžite po ich zverejnení.

ARRIVA na Slovensku a vo svete

Spoločnosť ARRIVA pôsobí na Slovensku od roku 2008 a je najsilnejším súkromným hráčom v autobusovej doprave v Slovenskej republike. Pôsobí v Bratislavskom, Košickom, Nitrianskom, Trnavskom a Žilinskom kraji, kde zabezpečuje mestskú, prímestskú, zmluvnú a komerčnú autobusovú dopravu. Od roku 2017 prevádzkuje spoločnosť službu zdieľaných bicyklov, tzv. bikesharing. ARRIVA zamestnáva na Slovensku viac ako 2 500 zamestnancov a prevádzkuje viac ako 1 500 autobusov. Tvorí ju šesť dopravných spoločností, servisná spoločnosť a centrála.

ARRIVA je jedným z popredných poskytovateľov osobnej dopravy v Európe, zamestnáva vyše 34 600 ľudí a ročne prepravuje 1,5 miliardy cestujúcich v 10 európskych krajinách. Je súčasťou Deutsche Bahn (DB), jednej z vedúcich spoločností v oblasti osobnej a logistickej dopravy na svete a je zodpovedná za regionálne služby v oblasti osobnej dopravy DB mimo Nemecka. Prevádzkuje autobusovú, železničnú a lodnú dopravu.

Autor: (ts-ARRIVA)


komentáre
SHOW ALL
podobné
21.01.2020
Stĺpy verejného osvetlenia majú rôzne využitie
Združenie miest a obcí Slovenska koncom roka skúmalo problematiku verejného osvetlenia v mestách a obciach. Z prieskumu je zrejmé, aké rôzne využitie majú stĺpy verejného osvetlenia okrem zabezpečovania nočného svietenia.
viac
09.06.2020
Magistrát opäť chce, aby mu občania vystavili vysvedčenie
Zvolenský magistrát sa opäť po roku pýta prostredníctvom mestských novín na spokojnosť obyvateľov mesta s prácou samosprávy a na kvalitu služieb.
viac
13.08.2021
ARRIVA bude zabezpečovať MHD v Komárne aj ďalších desať rokov
Spoločnosť ARRIVA a mesto Komárno podpísali zmluvu, na základe ktorej bude ARRIVA zabezpečovať mestskú hromadnú dopravu najbližších desať rokov. Zmluva cestujúcim prinesie modernizáciu vozového parku a zvýšenie kvality cestovania.
viac
23.09.2021
ARRIVA opäť realizuje prieskum spokojnosti cestujúcich
Celoslovenský prieskum spokojnosti cestujúcich bude symbolicky na záver Európskeho týždňa mobility a pri príležitosti Dňa bez áut. Respondenti prieskumu môžu vyhrať smartfón a ďalšie zaujímavé ceny.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.42 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.00 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.58 %