Utorok 16.04.2024
Dnes má meniny 
Dana, Danica
°C
23.09.2021 10:35

ARRIVA opäť realizuje prieskum spokojnosti cestujúcich


ARRIVA: Celoslovenský prieskum spokojnosti cestujúcich


Celoslovenský prieskum spokojnosti cestujúcich bude symbolicky na záver Európskeho týždňa mobility a pri príležitosti Dňa bez áut. Respondenti prieskumu môžu vyhrať smartfón a ďalšie zaujímavé ceny.


Tak ako vlani, aj tento rok môžu všetci tí, ktorí využívajú služby spoločností ARRIVA na Slovensku vyjadriť svoj názor na kvalitu poskytovaných služieb. Urobiť tak môžu od 22. septembra do 22. decembra 2021 v ARRIVA prieskume spokojnosti cestujúcich prostredníctvom dotazníka, ktorý pozostáva z 13 otázok a je dostupný na webovej stránke spoločnosti. Okrem vyjadrenia svojho názoru sa cestujúci môžu zapojiť do súťaže a vyhrať až 15 smartfónov Samsung Galaxy A12 i ďalšie zaujímavé ceny.

Spoločnosti ARRIVA na Slovensku zabezpečujú mestskú hromadnú dopravu v 17 mestách a prímestskú hromadnú dopravu až v štyroch krajoch. Nakoľko spoločnosti ARRIVA záleží na spokojnosti cestujúcich, rozhodla sa so zámerom neustáleho zlepšovania poskytovaných služieb obrátiť priamo na tých, ktorých sa kvalita dopravy týka najviac – na cestujúcich. „Názory cestujúcich a ich skúsenosti s našimi službami sú pre nás veľmi cenné a dôležité. Vďaka spätnej väzbe sa môžeme zlepšovať a byť tak ešte bližšie k tomu, čo od nás a objednávateľov verejnej dopravy, teda od samospráv, naozaj potrebujú a očakávajú. Obzvlášť v aktuálnej náročnej situácii, ktorá nastala počas pandémie a zasiahla všetky oblasti života, vrátane verejnej dopravy, je dôležitá komunikácia s cestujúcimi, vnímanie ich názoru a vytvorenie podmienok pre bezpečné cestovanie verejnou dopravou,“ povedala Petra Helecz, riaditeľka pre obchod a komunikáciu spoločností ARRIVA na Slovensku. Do prieskumu sa môže zapojiť každý, kto využíva služby spoločností, a to vyplnením online dotazníka v časovom rozmedzí troch mesiacov, od 22. septembra do 22. decembra 2021. Otázky sú zamerané na hodnotenie kvality vozidlového parku, na spokojnosť s dostupnosťou informácií či dodržiavanie odchodov a príchodov autobusov, frekvenciu spojov, čistotu i poriadok v autobusoch, ale aj na komunikáciu a správanie vodičov. Cestujúci zároveň môžu vyjadriť svoj názor aj na poskytovanú mieru komfortu a bezpečnosti v autobusoch počas obdobia pandémie koronavírusu.

Okrem toho ARRIVA vyžrebuje majiteľov 15 smartfónov Samsung Galaxy A12a ďalších zaujímavých cien. „Každý respondent, ktorý sa rozhodne vyplniť dotazník, sa môže zapojiť do žrebovania o smartfón a ďalšie zaujímavé výhry. Stačí zadať e-mailovú adresu, v kolónke na konci dotazníka, a akceptovať podmienky súťaže. Koncom každého mesiaca počas trvania prieskumu, teda v troch kolách, vyžrebujeme spolu až 15 výhercov – vyhrať budú môcť 5 smartfónov Samsung, 5 prenosných reproduktorov alebo 5 bezdrôtových nabíjačiek vo farbách spoločnosti ARRIVA. Na účasť v súťaži stačí v závere dotazníka uviesť e-mailovú adresu, samozrejme, nie je to povinné a dotazník možno odoslať aj anonymne,“ dodáva Petra Helecz. Dotazník prieskumu spokojnosti cestujúcich spoločností ARRIVA na Slovensku i informácie o súťaži sú dostupné na stránke www.arriva.sk/prieskum.

Autor: (ts-Arriva)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.10.2018
Vyplnením dotazníka za lepšiu dopravu
Bratislavský samosprávny kraj spustil dnes dotazníkový prieskum, ktorý bude podkladom pre spracovanie dokumentu „Plán udržateľnej mobility“. Strategický dokument Plán udržateľnej mobility Bratislavského samosprávneho kraja bude základným nástrojom na plánovanie dopravného systému v regióne.
viac
09.06.2020
Magistrát opäť chce, aby mu občania vystavili vysvedčenie
Zvolenský magistrát sa opäť po roku pýta prostredníctvom mestských novín na spokojnosť obyvateľov mesta s prácou samosprávy a na kvalitu služieb.
viac
25.11.2020
Staré Mesto realizuje prieskum spokojnosti obyvateľov
Miestny úrad v bratislavskom Starom Meste realizuje tento týždeň prieskum spokojnosti obyvateľov.
viac
25.09.2023
ARRIVA odštartovala veľký prieskum spokojnosti cestujúcich
Pri príležitosti Dňa bez áut (22. 9.) spoločnosť ARRIVA zahájila na celom Slovensku už štvrtý ročník veľkého prieskumu spokojnosti cestujúcich. Zapojiť sa a vyhrať atraktívne ceny môžu cestujúci v piatich krajoch Slovenska – stačí, ak do 22. decembra odpovedia na 12 otázok.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %