Sobota 27.07.2024
Dnes má meniny 
Božena
°C
24.11.2023 11:05

Autá mestskej polície v Komárne budú vybavené defibrilátormi


Snímka zdroj: Ahoj Komárno


Mestská polícia (MsP) v Komárne dostala nové vybavenie určené na záchranu životov. Ako informovala radnica, na stanici MsP nainštalovali nový defibrilátor.


Zariadenie je umiestnené na recepcii budovy, kde je k dispozícii 24 hodín denne. Okrem toho budú modernizované aj vozidlá MsP. "Budú vybavené mobilnými defibrilátormi, ktoré bude možné použiť aj pri nehodách. Príslušníci polície a ďalší zamestnanci budú zaškolení tak, aby dokázali v prípade potreby okamžite poskytnúť odbornú pomoc," uviedol mestský úrad.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.09.2016
Mestská polícia v Partizánskom bude pomáhať obyvateľom pri kúpe áut
Pomáhať obyvateľom pri kúpe motorových vozidiel, prostredníctvom vyhľadania údajov o ich majiteľoch, bude Mestská polícia (MsP) v Partizánskom. Jej príslušníci môžu potenciálnych kupcov takto upozorniť, že automobil nie je na polícii prihlásený a kupovať by ho nemali.
viac
25.10.2017
Obyvatelia Tatier budú môcť opäť darovať obnosené šatstvo a nepotrebný textil
Mestskí policajti vo Vysokých Tatrách po roku opäť organizujú zbierku obnoseného šatstva a nepotrebného textilu pre charitu. Zástupca náčelníka tamojšej Mestskej polície (MsP) Jozef Štefaňák informoval, že jedným z cieľov zbierky je zamedziť vyberaniu kontajnerov, po ktorom ostáva neporiadok.
viac
03.06.2018
Samospráva Prievidze chce kúpiť elektromobil pre potreby mestskej polície
Samospráva Prievidze má záujem obstarať elektromobil. Slúžiť by mal pre mestskú políciu (MsP). Financie na tento účel chce získať z mimorozpočtových zdrojov, podanie žiadosti o dotáciu odobrili tamojší mestskí poslanci na svojom rokovaní v pondelok (28. 5.).
viac
13.10.2018
Martinskí mestskí policajti budú jazdiť aj na elektromobile
K vozidlám Mestskej polície v Martine pribudne vďaka úspešnej žiadosti o dotáciu z Environmentálneho fondu nový elektromobil. Mestskí policajti by ho mali začať využívať na konci roka 2018. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Martin Zuzana Kalmanová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.26 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.62 %