Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
17.04.2021 12:55

Bezplatné SPRÁVY O MESTE TRENČIANSKE TEPLICE (SOM)!


Aplikáciu vytvoril mladý autor Jakub Janega spolu so svojím tímom.


Jar v kúpeľnom mestečku Trenčianske Teplice odštartovali naozaj smart! Od 1. marca je oficiálne spustená nová mobilná aplikácia, vďaka ktorej v kúpeľnom mestečku môžu bezplatne, jednoducho a moderne komunikovať so svojimi obyvateľmi i návštevníkmi.


Aplikáciu vytvoril mladý autor Jakub Janega spolu so svojím tímom. Ak ste si ju ešte nestihli stiahnuť do svojho mobilného telefónu, môžete tak za niekoľko sekúnd urobiť vo vyhľadávačoch Apple alebo Android.

Vďaka aplikácii SOM - Správy o meste Trenčianske Teplice môžu pravidelne získavať jej užívatelia do svojich telefónov informácie doslova z prvej ruky, a to napríklad o aktualitách z mesta, dôležité kontakty, sprístupnené sú aj všetky vydania Mestských novín, spustili tiež sme prvé ankety, správy od primátorky či susedskú burzu s možnosťou ponuky bezplatnej inzercie predaja. „Obyvateľom ďakujeme za prvé podnety, v ktorých nás upozornili napríklad na výtlky v našom meste, ktoré sú už v riešení kolegov. Viac ako 500 užívateľov aplikáciu aktívne využíva na získavanie a prehľad dôležitých informácií o dianí v našom meste,“ uviedla Barbora Zajačková z Kultúrneho oddelenia v Trenčianskych Tepliciach.

Aplikáciu si môžete ľahko stiahnuť aj pomocou naskenovania QR kódu pre GOOGLE PLAY (ANDROID) a QR kódu pre APP STORE (APPLE)

Autor: (MsÚ Trenčianske Teplice)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.05.2016
Informácie o Bojniciach vždy po ruke
Mobilnú aplikáciu “Virtualne“ pripravilo mesto spoločne s prevádzkovateľom jeho webovej stránky. Je dostupná pre operačné systémy iOS a Android.
viac
19.11.2017
Výstava fotografií odzrkadľuje pocity a nálady tvorcov
Tematickú výstavu fotografií pod názvom Svet mojimi očami pripravilo Turčianske kultúrne stredisko v Martine v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja a členky fotokrúžku PaSA Turčianske Teplice.
viac
15.04.2020
Mestá na hornom Zemplíne spúšťajú svoje mobilné aplikácie
S cieľom lepšej informovanosti verejnosti spustili mestá Humenné, Vranov nad Topľou a Medzilaborce mobilné informačné služby formou aplikácií. Samosprávy o tom informujú na svojich internetových stránkach.
viac
04.03.2021
Trenčianske Teplice sú ďalšou samosprávou využívajúcou aplikáciu SOM
Kúpeľné mesto Trenčianske Teplice je ďalšou z takmer 40 slovenských samospráv, ktoré začali využívať mobilnú aplikáciu Správy o meste (SOM). Oficiálne ju spustili v pondelok (1. 3.).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %