Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
10.01.2018 07:05

Big Air v meste Kremnica 2018


Snímka zdroj: (kremnica.sk).


Občianske združenie FRST Crew Kremnica, o. z. v spolupráci s Mestom Kremnica a partnermi pre obyvateľov a návštevníkov Kremnice pripravujú 11. ročník športovo-hudobného festivalu Big Air v meste Kremnica 2018. Druhú dekádu stále unikátneho podujatia otvoria v tradičnom termíne od 9. do 10. februára.


Pripravené sú opäť rôzne vylepšenia, zvýšenie komfortu všetkých zúčastnených a niekoľko nových sprievodných aktivít. Návštevníci sa môžu opäť tešiť aj na bohatý piatkový poobedný program, kedy prebehne tréning, exhibíciie, koncerty, súťaž na jibbingových prekážkach a večer aj obľúbený POME kvíz. Kvízu sa môže zúčastniť každý kto bude mať chuť sa zabaviť, niečo nové sa dozvedieť a popri tom možno aj vyhrať zaujímavé ceny.

Sobota sa bude už tradične niesť predovšetkým v znamení hlavných pretekov Big Air v meste. Vďaka ′kamarátom′ z freeskiingovej a snowboardovej sekcie Slovenskej lyžiarskej asociácie bude Big Air v meste 2018 po prvýkrát zaradený do oficiálnej série pretekov FIS Race a mladí talentovaní jazdci z celej Európy tak budú mať v Kremnici možnosť zbierať body potrebné pre účasť na Európskom pohári FIS.

Vyvrcholením dňa bude tradične večerné finále, no zďaleka to nebude všetko. Podľa snehových podmienok plánujú organizátori zväčšiť detskú zónu, rozšíriť ponuku toho najlepšieho jedla, rozšíriť oddychovú zónu, nebudú chýbať skvelé koncerty zadarmo priamo na námestí a večerná afterparty.

Na prípravách sa už intenzívne pracuje. „Touto cestou ďakujeme Rímskokatolickej farnosti v Kremnici, za pomoc pri zasnežovaní. Všetkým obyvateľom námestia vopred ďakujeme za trpezlivosť pri našich organizačných aktivitách. V prípade akýchkolvek pripomienok alebo podnetov na nás je k dispozícií náš email info@bigairvmeste.sk alebo akákoľvek iná forma komunikácie, podľa ktorej budeme môcť promptne reagovať, aby sme nikomu nespôsobovali nadmernú nepohodu,” uviedla členka organizačného tímu.

Viac informácií o podujatí nájdu záujemcovia na: www.bavm.sk, facebook.com/bigairvmeste

Autor: (Veronika CHRIENOVÁ)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.04.2019
Prvomájové Malacky 2019 sa blížia
Tradičné veľkolepé podujatie, na ktorom sa v Zámockom parku stretnú obyvatelia i návštevníci Malaciek, už čaká za bránami nášho mesta. Áno, obľúbené PRVOMÁJOVÉ MALACKY, tentoraz s letopočtom 2019, sú tu!
viac
04.06.2019
Organizátori chcú mať festival Big Air viac ekologický
Organizátori kremnického letného podujatia Big Air v meste sa rozhodli, že zorganizujú akciu tak, aby sa počas nej vyprodukovalo minimálne množstvo odpadov. „Rozhodli sme sa, že radikálne znížime tvorbu plastových odpadov.
viac
14.01.2020
Big Air v Kremnici bude súčasťou Európskeho pohára
Po ročnej prestávke pripravuje Občianske združenie FRST Crew Kremnica, o. z. v spolupráci s Mestom Kremnica a partnermi už 12. ročník športovo-hudobného festivalu Big Air v meste Kremnica 2020. Toto unikátne podujatie sa bude konať v tradičnom termíne od piatka do soboty 7. - 8. februára.
viac
25.08.2022
Na Kremnických gagoch sa po dvoch rokoch predstavia opäť i zahraniční umelci
Európsky festival humoru a satiry Kremnické gagy prinesie tento rok návštevníkom na ôsmich scénach 117 predstavení umelcov zo Slovenska i zahraničia. V poradí 42. ročník festivalu bude tematicky zameraný na krajiny susediace so Slovenskom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %