Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
24.11.2021 10:40

BVS otvorila v meste nové kontaktné centrum


Snímka zdroj: (BSK).


Občania využívajúci služby Bratislavskej vodárenskej spoločnosti (BVS) môžu od pondelka vybaviť potrebnú agendu v novom kontaktnom centre.


V obchodnom dome pri Trnavskom mýte bude pracovisko prístupné sedem dní v týždni od 10.00 do 20.00 h. Informuje o tom BVS.

"Na vyše 230 štvorcových metroch je k dispozícii osem kontaktných bodov, zákazníci na nich môžu vybaviť bežnú obchodnú agendu či zmluvné vzťahy alebo konzultovať svoje projekty s odborníkmi," povedal generálny riaditeľ BVS Peter Olajoš.

Poukázal tiež na ekonomickú výhodu presťahovania kontaktného centra. "Za prenájom priestoru kontaktného centra v Lamači BVS v minulosti platila približne 40 eur za štvorcový meter. Súčasná cena je o viac ako polovicu výhodnejšia," spresnil.

Konzultáciu v novom kontaktnom centre je možné si dohodnúť na presný čas prostredníctvom internetovej stránky www.bvsas.sk.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.11.2020
Vo Vajnoroch pribudol nový vodovod, začína sa opravovať aj kanalizácia
V bratislavských Vajnoroch pustila v piatok Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS) vodu do nového vodovodu na ulici Za humnami. Generálny riaditeľ BVS Peter Olajoš zároveň ohlásil začiatok opravy vákuovej kanalizácie v tejto mestskej časti za viac ako milión eur.
viac
10.05.2021
Miestny úrad v Ružinove bude mať nové klientske centrum
Miestny úrad v bratislavskom Ružinove bude mať nové centrum služieb občanom. Rekonštrukcia priestorov prichádza po takmer troch desaťročiach a podľa mestskej časti už bola nevyhnutná.
viac
18.05.2021
Nové informačné centrum chce svidnícka radnica otvoriť od júla
Mesto Svidník plánuje zriadiť vlastné informačné centrum pre turistov. Doteraz ho prevádzkovala nezisková organizácia Dukla Destination, tá sa však podľa primátorky Marcely Ivančovej rozhodla ukončiť jeho fungovanie.
viac
11.10.2021
Mesto otvorilo v bývalej škôlke nové denné centrum pre seniorov
Mesto Michalovce otvorilo v poradí desiate denné centrum pre seniorov. Nachádza sa v objekte bývalej materskej školy na Vrboveckej ulici. Otvorenie sa uskutočnilo vo štvrtok 7. októbra. Informovala o tom tamojšia radnica.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %