Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
17.03.2023 10:35

Centrum dobrovoľníctva spustilo nový portál pre dobrovoľníctvo v regióne


Ilustračná snímka.


Nitrianske centrum dobrovoľníctva spustilo nový online portál kdepomahat.sk. Určený je predovšetkým firmám, ktoré sa chcú zapojiť do pomoci nitrianskym mimovládnym organizáciám a komunitám, pri ktorých pôsobia.


Poslúži aj ako databáza organizácií a inštitúcií z nitrianskeho regiónu, ktoré potrebujú dobrovoľnícku, materiálnu alebo finančnú pomoc, informovalo centrum.

Nový portál vznikol v spolupráci s Nadačným fondom Jaguar Land Rover Slovakia v Nadácii Pontis a Britskou obchodnou komorou v Slovenskej republike. Slúži aj ako prehľadný zoznam aktuálne 40 organizácií a inštitúcií z Nitrianskeho samosprávneho kraja, ktoré potrebujú dobrovoľnícku, materiálnu alebo finančnú pomoc. Jednotlivé organizácie majú uvedené krátke anotácie, zadefinované potreby pomoci a kontaktné údaje. Informácie sa budú každoročne aktualizovať.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.01.2017
UKF sa stala odborným garantom digitalizácie slovenských ľudových piesní
Univerzita Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre sa bude podieľať na digitalizácii slovenských ľudových piesní z konca 19. storočia.
viac
15.05.2018
Turistický vláčik začne premávať v Nitre od začiatku júna
Od začiatku júna začne v Nitre premávať turistický vláčik. Turistov bude voziť po okruhu Svätoplukovo nám., pešia zóna, Palárikova ulica, Hodálova ulica, Parkové nábrežie, Mestský park Sihoť, Župné námestie, Nitriansky hrad a späť cez Župné námestie, Farskú a Kupeckú ulicu na Svätoplukove námestie.
viac
13.06.2020
Nitrianska MHD začína opäť premávať v štandardnom režime
Od soboty (13. 6.) sa uvoľňujú opatrenia v autobusoch mestskej hromadnej dopravy (MHD) v Nitre. Na uvoľnení opatrení, ktoré boli prijaté z bezpečnostných dôvodov v čase pandémie, sa dohodol dopravca Arriva Nitra s vedením mesta Nitra.
viac
17.08.2020
V centre Nitry začalo fungovať revitalizované detské ihrisko
V centre Nitry na Štefánikovej ulici začalo v priebehu leta fungovať revitalizované detské ihrisko. Jeho obnova bola zrealizovaná vďaka grantovému programu Mením moje mesto.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %