Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
20.05.2016 12:46

Cenu spoločnosti WEBY GROUP získala obec Koromľa


Zľava: Miriam Surová, Michal Sýkora a starostka obce Koromľa Silvia Žeňuchová.


V rámci 27. snemu Združenia miest a obcí Slovenska sa uskutočnila výstava, ktorej sa zúčastnili aj mnohí dodávatelia služieb pre samosprávy. Spoločnosť WEBY GROUP, s. r. o., prišla aj so žrebovacou súťažou o realizáciu webového sídla.


Generálna riaditeľka WEBYGROUP, s. r. o., Miriam Surová ( www.webygroup.sk) spolu s predsedom ZMOS Michalom Sýkorom vyhlásili víťaza súťaže na bezplatné zriadenie webového sídla mesta/obce v hodnote 1500 eur, vrátane bezplatnej ročnej prevádzky. Stala sa ním obec Koromľa v okrese Sobrance a cenu si odniesla jej starostka Silvia Žeňuchová. Srdečne gratulujeme.

Losovanie sa uskutočnilo za účasti predsedu ZMOS Michala Sýkoru.

Autor: (red)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.05.2016
Úloha ZMOS sa nemení: dôsledne presadzovať a chrániť záujmy miest a obcí
Druhý deň 27. snemu ZMOS pokračoval vo štvrtok 19. mája vystúpeniami hostí a diskusnými príspevkami primátorov miest a starostov obcí, ktoré sa týkali predovšetkým problematiky financovania samosprávy, eurofondov, ale napríklad aj komunálnej reformy, životného prostredia či školstva.
viac
20.05.2016
Soška Oskara bez bariér zdobí mesto Liptovský Mikuláš a obec Rohožník
Vyvrcholením prvého dňa 27. snemu Združenia miest a obcí Slovenska bol galaprogram, počas ktorého sa predstavili finalisti celoročnej súťaže Oskar bez bariér za rok 2015.
viac
02.12.2016
Obec Koromľa na webe aj v mobile
V žrebovacej súťaži počas tohtoročného snemu Združenia miest a obcí Slovenska sa šťastie usmialo na obec Koromľa a tak jej spoločnosť WEBY GROUP, s. r. o., spracovala novú webovú stránku. Dnes preto môžeme povedať, že aj malá obec má atraktívnu elektronickú vizitku.
viac
29.03.2017
Vyhlásenie 9. ročníka súťaže Dedina roka
Slovenská agentúra životného prostredia zverejnila 21. marca 2017 podmienky a pravidlá súťaže Dedina roka pre rok 2017. Spolu s Ministerstvom životného prostredia SR, Spolkom pre obnovu dediny a Združením miest a obcí Slovenska tak vyhlásila už 9. ročník národnej súťaže Dedina roka.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %