Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
05.05.2017 12:26

Červenokamenské remeselné trhy


Pozvánka.


Červenokamenské remeselné trhy sa budú po niekoľkoročnej prestávke konať v dňoch 6. – 8. mája 2017.


Množstvo rôznorodých materiálov ako drevo, sklo, porcelán, drôt, cín, textil je možné využiť pri tvorbe rôznych úžitkových alebo dekoratívnych predmetov. Ak máte radi ľudovo-umeleckú tvorbu, nenechajte si ujsť Červenokamenské remeselné trhy priamo na nádvorí hradu Červený Kameň. Viac ako dvadsať remeselníkov a handmade výrobcov vám predvedie svoje zručné umenie a oboznámite sa tak hneď s niekoľkými spôsobmi ľudovo-remeselnej výroby .

Súčasťou podujatia budú aj tvorivé dielne, kde si bude možné vyrobiť čelenku z kvetov, rôzne výrobky z plsti alebo namaľovať originálne tričko.

Vstup na podujatie je voľný!

 

Autor: (brt)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.03.2017
Mestské múzeum pripravilo tvorivé dielne Čaro drotárstva
Mestské múzeum v Zlatých Moravciach, pobočka Ponitrianskeho múzea v Nitre pripravilo v spolupráci s Galériou Drotárie v priestoroch múzea tvorivú dielňu pod vedením umeleckých drotárov Jozefa Šaba a Jozefa Mačicu.
viac
09.03.2017
Divadelný marec v Žilinskom kraji
Okrem širokého spektra výstav, prednášok, besied, tvorivých dielní či súťaží a iných podujatí si kultúrne inštitúcie v pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja pripravili v marci program aj pre divadelných nadšencov.
viac
14.07.2017
Leto v bratislavskom regióne je v plnom prúde!
Aj tento víkend budú mať návštevníci bratislavského regiónu možnosť užiť si letnú pohodu v spojení s kultúrou na rôznych podujatiach.
viac
23.05.2022
Rytiersky festival Rotenstein bude na hrade Červený Kameň tento víkend
Historický festival Rotenstein sa po piatich rokoch vracia na svoje pôvodné miesto konania – hrad Červený Kameň. Svoje brány návštevníkom otvorí počas víkendu 28. a 29. mája.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %