Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
26.05.2017 12:17

Challenge day na Vodnom diele Žilina už túto sobotu


Pozvánka.


V sobotu 27. 5. 2017 zaplnia Vodné dielo v Žiline (areál nad Extreme parkom) desiatky športovcov, ktorí sa zapoja do celosvetovej aktivity Challenge Day.


Pre všetkých účastníkov je okrem športovania pripravený bohatý program. Návštevníci sa môžu tešiť na amerických futbalistov a ich cheerleaderky, mládežníckych futbalistov z MŠK Žilina, gymnastky či Cyklo Trial Show. Deti si užijú zábavu v nafukovacom hrade, maľovanie na tvár, zábavné aktivity a starší návštevníci budú môcť vyraziť na skúšobnú jazdu E-bikom.

Podujatie otvorí neopakovateľnú atmosféru na Vodnom diele o 13:20 hod. Účastníci si môžu so sebou priniesť akékoľvek športové pomôcky na spoločné absolvovanie trasy od areálu nad Extreme parkom po pizzeriu v Mojšovej Lúčke (bicykel, korčule, skateboard, kolobežka a iné) – prechod odštartuje po úvodnom programe o 14:40 hod.

 

Autor: (Lenka ZÁTEKOVÁ, hovorkyňa ŽSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.04.2017
Cyklobusy vyrazia na cesty aj tento rok. Čaká ich nová trasa
Aj tento rok pripravila Žilinská župa v spolupráci so zmluvným dopravcom SAD Žilina unikátnu možnosť prepravy pre cyklistov a ich dvojkolesových spoločníkov.
viac
08.06.2017
Bytčica žila športom a kultúrou
Uplynulý víkend sa v mestskej časti Bytčica niesol v duchu športu a kultúry. Na futbalovom ihrisku si počas BYTČICKÉHO JUNIÁLESU prišli na svoje deti i dospelí. Poslanci Anton Trnovec a Jozef Juriš zabezpečili v rámci Medzinárodného dňa detí drobné občerstvenie.
viac
14.07.2017
Žilinské kultúrne leto pokračuje
Víkend a nasledujúci týždeň spríjemnia v Žiline obyvateľom, ale aj návštevníkom zaujímavé kultúrne podujatia.
viac
19.09.2017
Európsky týždeň mobility v Žiline predstaví alternatívne formy dopravy
Európsky týždeň mobility zavíta opäť po roku aj do Žiliny. V piatok 22. septembra je na Námestí Andreja Hlinku pre verejnosť pripravený bohatý program zameraný na potrebu znižovania emisného zaťaženia v meste. Téma EURÓPSKEHO TÝŽDŇA MOBILITY 2017 je „Čistá, zdieľaná a inteligentná mobilita“. 
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %