Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
21.12.2019 09:05

Druhú výzva regionálnej značky - regionálny produkt Horehronie


Ilustračná snímka (Región Horehronie)


V roku 2019 vznikla na Horehroní nová regionálna značka – regionálny produkt Horehronie. V rámci prvej výzvy bolo udelených 16 certifikátov prvým držiteľom regionálnej značky. Odvčera môžu záujemcovia opäť posielať žiadosti o udelenie práv na používanie značky regionálny produkt Horehronie.


V roku 2019 vznikla na Horehroní nová regionálna značka – regionálny produkt Horehronie. V rámci prvej výzvy bolo udelených 16 certifikátov prvým držiteľom regionálnej značky. Odvčera môžu záujemcovia o regionálnu značku opäť posielať žiadosti o udelenie práv na používanie značky regionálny produkt Horehronie.

V piatok 20. decembra OOCR REGIÓN HOREHRONIE zverejnila druhú výzvu na predkladanie žiadosti o udelenie práv na používanie značky regionálny produkt Horehronie. Záujemcovia môžu vyplnené žiadosti posielať do konca januára 2020 a uchádzať sa v rámci druhej výzvy o udelenie práv na používanie regionálnej značky v štyroch kategóriách:

- poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (ovocie, zelenina, mliečne výrobky, pečivo, víno a i.)

- remeselné a iné spotrebné výrobky (napr. tradičné remeselné výrobky, výrobky z dreva, keramika a pod.)

- služby ubytovacích a stravovacích zariadení

- doplnkové služby v cestovnom ruchu

Držitelia regionálnej značky regionálny produkt Horehronie majú svoje výrobky, produkty či služby odprezentované na destinačnom webe regiónu Horehronie. Viaceré výrobky a produkty sú taktiež dostupné priamo v regionálnom turisticko- informačnom centre Horehronie v obci Bystrá.   

„V rámci prvej výzvy sme ocenili 16 držiteľov regionálnej značky. Všetkých držiteľov prezentujeme na výstavách a veľtrhoch nielen v rámci regiónu ale taktiež na veľkých podujatiach v Bratislave či Prahe a iných miestach. Záujem o regionálne produkty je obrovský preto sme veľmi radi, že sa nám ako jedinej oblastnej organizácii cestovného ruchu, ktorá je zároveň aj koordinátorom regionálnej značky podarilo v rámci jedného roku vypísať dve výzvy. Dúfame, že záujem o regionálnu značku bude taký ako pri prvej výzve a návštevníkom budeme môcť región priblížiť aj skrz nových produktov, výrobkov či služieb charakteristických pre región Horehronie“ dodala Ing. Petra Ridzoňová Hlásniková, výkonná riaditeľka OOCR REGIÓN HOREHRONIE.

Viac informácii o 2. výzve nájdete TU.

Autor: (ts-región Horehronie)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.08.2020
Pribudlo jedenásť nových držiteľov regionálnej značky kvality
Oblastná organizácia cestovného ruchu Región Horehronie oficiálne odovzdala certifikáty druhým držiteľom regionálnej značky – Regionálny produkt Horehronie.
viac
16.04.2021
Uchádzačom o značku kvality ostáva mesiac na podanie žiadosti
Oblastná organizácia cestovného ruchu – Región Horehronie, ktorá je koordinátorom regionálnej značky na Horehroní, spustila v marci v poradí už 3. výzvu k predkladaniu žiadostí o udelenie práv na používanie značky kvality „Regionálny produkt HOREHRONIE“.
viac
27.09.2023
OOCR Gemer vyhlásila výzvu na udelenie značky Regionálny produkt Gemer-Malohont
Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Gemer vyhlásila výzvu na predkladanie žiadostí o udelenie značky Regionálny produkt Gemer-Malohont. Výrobky a služby v cestovnom ruchu sa môžu o udelenie regionálneho označenia uchádzať do 30. septembra.
viac
04.12.2023
Trh regionálnych produktov opäť zavítal do Mestského hotela Ďumbier
Aj tento rok mohla široká verejnosť zavítať do priestorov hotela Ďumbier, ktorý po druhýkrát hostil regionálnych producentov a ich výrobky na zrhu regionálnych výrobkov, v závere ktorého sa uskutočnilo slávnostné odovzdávanie certifikátov novým držiteľom značky ,,Regionálny produkt Horehronie".
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.12 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %