Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
04.09.2021 01:30

Festival Malarock je späť! Už dnes na nádvorí Pálffyovského kaštieľa v Malackách


Ilustračný výrez plagátu


Multižánrový festival Malarock sa po viac ako roku vracia na scénu v plnej sile, pripravený to poriadne rozbaliť.


V poradí už tretí ročník festivalu sa bude konať dnes, v sobotu 4. septembra,  o 16.00 na nádvorí Pálffyovského kaštieľa v Malackách. Organizátori si pre vás pripravili pestrý hudobný program, počas ktorého sa vám predstaví mladá ambiciózna speváčka a malacká rodáčka Agi Hlavenková s gitaristom Robom Spurným či punkové zoskupenie Veľká Potreba z Malých Karpát s recesisticky vtipnými textami, ktoré zaručene pobavia nejedného poslucháča.

Ako ďalšia v poradí zahrá tarantinovsky psychedelická rocková alternatíva so štipkou extravagancie z Brna – Panoptikum, ktorej súčasťou je aj jeden z organizátorov festivalu Martin Kmec. Záver festivalu bude patriť ako obvykle tvrdším žánrom. O rinčanie ťažkých kovov a dunenie hromu sa postará Malačanom dobre známa symphonic-melodic blackmetalová banda Down to Hell. Máte sa teda na čo tešiť!

Okrem hudobného programu čaká na návštevníkov i rozmanitý sprievodný program, ktorého súčasťou bude premietanie krátkych animovaných filmov z obľúbeného slovenského filmového festivalu Fest Anča, tradičná výstava umenia lokálnych umelcov či workshop chodenia po slack-line. Svoj stánok bude mať na festivale aj malacká organizácia Vstúpte.

Počas festivalu budú prebiehať komentované prehliadky Pálffyovského kaštieľa. Tí, ktorí ste ešte na prehliadke neboli, máte výbornú príležitosť to teraz napraviť.

Autor: Zdroj: zahori.sk


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.11.2016
O dva dni začne Festival Ružinow
Už po štvrtýkrát prinesie Divadlo pod kostolom multižánrový Festival Ružinow, ktorý potrvá od 3. novembra do 14. novembra 2016. Súčasťou programu s 12 podujatiami bude monodráma Zuzany Kronerovej, koncert Geišberg Tria, ale i premiéry niekoľkých predstavení.
viac
27.10.2017
Posledný októbrový víkend prinesie pestré zážitky
Ružinovský folklórny festival, Boj o Bratislavu, Príbeh o mŕtvej neveste na hrade Červený Kameň, 1. Záhorácka ľudová zábava, Rozprávková jeseň v DK Zrkadlový háj. Posledný októbrový víkend v bratislavskom regióne bude v znamení divadla a pestrých zážitkov!
viac
27.04.2018
Otvárame sezónu v kaštieli
Kaštieľ otvorí svoju bránu počas Prvomájových Malaciek. Pre záujemcov sú pripravené prehliadky so sprievodcami, počas ktorých spoznajú históriu mesta a okolia, uvidia niektoré zaujímavosti v interiéri kaštieľa.
viac
26.09.2020
Vzduchom sa šírila láska
Príjemné neskoré popoludnie plné tvorivej nálady si vychutnali nielen nádejní umelci z neziskovej organizácie Vstúpte a výtvarníci na čele s Rozáliou Habovou, ale aj desiatky návštevníkov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %