Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
05.10.2023 08:05

Golfový areál v Kamennom mlyne sa stane dejiskom Októberfestu


Snímka zdroj: Trnava live


Trnavský golfový areál v Kamennom mlyne sa stane dejiskom premiérového ročníka podujatia Októberfest na golfe. Podujatie inšpirované originálom z nemeckého Mníchova sa uskutoční od 6. do 7. októbra v čase od 12.00 do 19.00 h, informovala za organizátorov Daniela Novotná.


Októberfest nadväzuje na úspešné podujatie Jarmok na golfe. Návštevníci si môžu počas neho užiť jesenné golfové popoludnie a zároveň si pochutiť na bavorských špecialitách. Tie pripraví kuchár s dlhoročnými skúsenosťami z Nemecka a Rakúska. Pripravené bude aj tankové remeselné pivo podávané v litrových krígľoch.         

Súčasťou podujatia bude športový program. Okrem golfu si návštevníci môžu vyskúšať aj jeho futbalovú verziu, footgolf a zároveň si budú môcť sobotné popoludnie spestriť sledovaním golfových turnajov dvojíc Texas Scramble.

 

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.06.2016
Na trnavské kúpalisko budú mať seniori vstup zadarmo
Seniori bezplatne a deti do šesť rokov za nižšiu sumu ako vlani budú mať vstup túto letnú sezónu na kúpalisko v Kamennom mlyne v Trnave.
viac
22.06.2016
Výťažok z Ekofestu pôjde tento rok na výsadbu stromov
Výťažok deviateho ročníka environmentálneho benefičného festivalu Ekofest v Trnave bude venovaný na výsadbu nového lesoparku za Kamenným mlynom.
viac
16.08.2019
Na Kamennom mlyne pribudne vyhliadková veža
Kamenný mlyn bude bohatší o ďalšiu atrakciu. K náučnému chodníku, ktorý mestská samospráva inštalovala v minulom roku, pribudne vyhliadková veža na pozorovanie vtáctva a prírodného zázemia Chráneného areálu Trnavských rybníkov. Realizačný projekt má byť do jesene hotový.
viac
01.10.2019
Vodný mlyn v Krivanoch slúžil až do znárodnenia, následne chátral
Vodný mlyn zo 17. storočia v obci Krivany v okrese Sabinov v minulosti slúžil pre celý región. Neskôr roky chátral. Členovia Združenia Kamenný mlyn sa ho snažia obnoviť do pôvodného stavu, aby mohol slúžiť najmä turistom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %