Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
11.09.2021 10:55

Granty EHP a Nórska: Tretia výzva v programe Sociálny dialóg - dôstojná práca


Granty EHP a Nórska


Zahraničný správca programu - nórska vládna agentúra pre inovácie - Innovation Norway vyhlásil tretiu výzvu v rámci programu "Sociálny dialóg - dôstojná práca".


Cieľom programu je posilnenie spolupráce medzi zamestnávateľskými organizáciami, odborovými organizáciami a verejnými orgánmi a podpora dôstojnej práce. Program prispieva k tomu, aby prijímateľské krajiny boli lepšie vybavené na riešenie problémov nezamestnanosti a aby boli podporené osvedčené postupy v oblasti dôstojnej práce v úzkej spolupráci s nórskymi partnermi.  Všetky bližšie informácie sú k dispozícii TU 

Priamy link na výzvu pre Slovensko.

Termín na predkladanie žiadostí o projekt je 16. december 2021, 13:00 hod. (SEČ)

Tento program nespravuje slovenský správca programu, ale Nórska vládna agentúra pre inovácie (Innovation Norway), preto ak máte nejaké otázky je potrebné kontaktovať priamo správcu programu - Innovation Norway na emailovej adrese: decentwork@innovationnorway.no

Autor: Zdroj: eeagrants.sk, zmos


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.02.2017
Grafton Slovakia - hlavný kariérny poradca Profesia Days 2017
Najväčší veľtrh práce Profesia Days 2017 vstupuje do svojho 8. ročníka. Dňa 1. a 2. marca tohto roka otvorí bratislavské výstavisko Incheba svoje brány študentom, absolventom stredných a vysokých škôl, ale i uchádzačom o prácu z celého Slovenska.
viac
19.04.2018
Tretia výzva Dunajského fondu pre lepšie prostredie rieky
Stredoeurópska nadácia vyhlasuje grantovú výzvu v rámci svojho nadačného programu Dunajský fond. Zámerom výzvy je podporiť projekty, ktoré smerujú ku skvalitňovaniu verejných priestranstiev a života okolo Dunaja a Malého Dunaja.
viac
25.07.2018
Výzva na zasielanie nominácií za Sociálny čin roka a za významnú pomoc rodinám
Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky aj tento rok pokračuje v udeľovaní Ocenenia ministra práce, sociálnych vecí a rodiny SR za Sociálny čin roka a za významnú pomoc rodinám.
viac
09.12.2020
BBSK vyzval farmárov, aby dodávali lokálne potraviny pre jeho zariadenia
Základné suroviny, ktoré je možné dopestovať či vyrobiť v slovenských podmienkach, plánujú zariadenia v pôsobnosti župy odoberať od lokálnych farmárov, poľnohospodárov a producentov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %