Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
31.07.2020 09:00

Hľadajú sa mládežnícki delegáti do európskeho dialógu s mládežou


Banner.


Národná pracovná skupina pozostávajúca zo subjektov pôsobiacich v oblasti práce s mládežou hľadá troch aktívnych mladých ľudí na pozíciu mládežnícky delegát / delegátka počas VIII. cyklu Európskeho dialógu s mládežou s témou “Priestor a participácia pre všetkých” projektu Európsky dialóg s mládežou.


Prihlásenie je do 31. augusta 2020.

Národná pracovná skupina pozostávajúca z Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR (MŠVVaŠ SR), IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže, Asociácie krajských rád mládeže (AKRAM), Združenia informačných a poradenských centier mladých (ZIPCeM), Študentskej rady vysokých škôl Slovenskej republiky (ŠRVŠ) a Rady mládeže Slovenska (RmS) hľadá troch aktívnych mladých ľudí na pozíciu: MLÁDEŽNÍCKY DELEGÁT/ MLÁDEŽNÍCKA DELEGÁTKA počas VIII. cyklu Európskeho dialógu s mládežou s témou “Priestor a participácia pre všetkých” projektu Európsky dialóg s mládežou.

Cieľom Európskeho dialógu s mládežou je podporiť aktívnu účasť mladých ľudí na demokratickom živote spoločnosti. V rámci cieľa mládeže číslo 9 “Priestor a participácia pre všetkých” je záujem posilniť demokratickú participáciu a autonómiu mladých ľudí a poskytnúť špecializované priestory pre mládež vo všetkých oblastiach spoločnosti. Mladí ľudia sú nedostatočne zastúpení v rozhodovacích procesoch, ktoré sa ich týkajú, hoci ich angažovanosť je pre demokraciu rozhodujúca. Potrebujú prístup k fyzickým priestorom v ich komunitách na podporu ich osobnostného, kultúrneho a politického rozvoja.

Dokedy: 31. 8. 2020

Kde: doma aj v zahraničí

Kedy: september 2020 - koniec roka 2020

 Bližšie informácie sa dočítate TU.

Autor: (ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.02.2019
Rada mládeže Slovenska hľadá zástupcov SR na medzinárodné konferencie
Na medzinárodných konferenciách Európskeho dialógu s mládežou by mal zaznieť aj názor prezentujúci postoj slovenskej mládeže. Rada mládeže Slovenska (RmS) preto hľadá hlasy zo Slovenska, zástupcov SR na medzinárodných konferenciách, ktoré sa uskutočnia v najbližších 18 mesiacoch.
viac
16.09.2020
Európsky týždeň mobility 2020 oslávime inak
Do národnej kampane Európsky týždeň mobility 2020 sa napriek dosahom pandémie Covid- 19 do 14. septembra zaregistrovalo 49 samospráv a 22 originálnych aktivít zástupcov organizácií, inštitúcií či škôl.
viac
27.10.2020
Spoznajte oblasti neziskového sektora: Sociálne služby a sociálna pomoc
Úrad splnomocnenca vlády SR pre rozvoj občianskej spoločnosti prináša ďalšie krátke kapitoly o všeobecne prospešných oblastiach neziskového sektora na Slovensku, ktoré zadefinoval Zákon o registri teraz sa zameraním na sociálne služby a sociálna pomoc.
viac
16.12.2020
Ministerstvo financií vypracovalo aktualizáciu Systému finančného riadenia
Ministerstvo financií Slovenskej republiky vypracovalo aktualizáciu Systému finančného riadenia štrukturálnych fondov, Kohézneho fondu a Európskeho námorného a rybárskeho fondu na programové obdobie 2014 - 2020, verziu 3.1 (ďalej aj „Systém finančného riadenia”).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %