Utorok 22.10.2024
Dnes má meniny 
Sergej
°C
09.06.2021 11:40

Hľadajú sa odborníci na zlepšenie životného prostredia v mestách a obciach


Ilustračná snímka.


Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR hľadá odborníkov na projekty venované zlepšeniu životného prostredia v mestách a obciach Slovenska.


Ak sa vyznáte v budovaní zelenej infraštruktúry, viete ako bojovať s dopadmi zmeny klímy či ako zlepšiť kvalitu ovzdušia, potrebujú práve vás!

Hľadajú odborných hodnotiteľov projektov, ktoré sa uchádzajú o podporu z Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP).

Cieľom otvorenej výzvy, ktorú vyhlásilo MIRRI SR je doplniť tím odborníkov, ktorí posudzujú žiadosti o nenávratný finančný príspevok pre zelené projekty. Orientovať by sa mali medzi iným v systémoch na zachytávanie odpadovej a dažďovej vody či v projektoch venovaným zazelenaniu miest, regenerácii vnútroblokov sídlisk a v ďalších zámeroch na zlepšenie životného prostredia v mestách.

Záujemcovia sa môžu hlásiť priebežne, prvé hodnotenie prihlášok je naplánované na 25. júna.

Viac informácií o výzve a jej podmienkach nájdete TU 

Autor: (MIRRI SR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.09.2020
V Prešove budú zisťovať príjmy a životné podmienky v rómskych komunitách
Príjmy a životné podmienky v marginalizovaných rómskych komunitách v Prešove budú od stredy do 10. novembra zisťovať zamestnanci Štatistického úradu (ŠÚ) SR.
viac
22.01.2021
Vznik Najvyššieho správneho súdu
Ministerstvo spravodlivosti SR minulý rok presadilo niekoľko zásadných zmien, ktoré sú napĺňaním Programového vyhlásenia vlády v časti Obnova dôvery v právny štát. Jednou z nich je aj zriadenie Najvyššieho správneho súdu, ktorý má fungovať od augusta tohto roka.
viac
14.06.2021
Slovensko-ukrajinský workshop predstavil inovatívne riešenia našich miest a obcí
Podpore slovensko-ukrajinskej spolupráce na úrovni miest a obcí bol venovaný online workshop (10. 6. 2021), ktorý realizovalo Združenie miest a obcí v spolupráci s jedným z projektových partnerov - Združením ukrajinských miest (AUC).
viac
03.12.2021
ZMOS uplatnil zásadné pripomienky k systému implementácie plánu obnovy
Združenie miest a obcí Slovenska uplatnilo zásadné pripomienky k návrhu systému implementácie Plánu obnovy a odolnosti Slovenskej republiky, ktoré adresovalo Úradu vlády SR.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.42 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.00 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.58 %