Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
09.06.2021 11:40

Hľadajú sa odborníci na zlepšenie životného prostredia v mestách a obciach


Ilustračná snímka.


Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR hľadá odborníkov na projekty venované zlepšeniu životného prostredia v mestách a obciach Slovenska.


Ak sa vyznáte v budovaní zelenej infraštruktúry, viete ako bojovať s dopadmi zmeny klímy či ako zlepšiť kvalitu ovzdušia, potrebujú práve vás!

Hľadajú odborných hodnotiteľov projektov, ktoré sa uchádzajú o podporu z Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP).

Cieľom otvorenej výzvy, ktorú vyhlásilo MIRRI SR je doplniť tím odborníkov, ktorí posudzujú žiadosti o nenávratný finančný príspevok pre zelené projekty. Orientovať by sa mali medzi iným v systémoch na zachytávanie odpadovej a dažďovej vody či v projektoch venovaným zazelenaniu miest, regenerácii vnútroblokov sídlisk a v ďalších zámeroch na zlepšenie životného prostredia v mestách.

Záujemcovia sa môžu hlásiť priebežne, prvé hodnotenie prihlášok je naplánované na 25. júna.

Viac informácií o výzve a jej podmienkach nájdete TU 

Autor: (MIRRI SR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.09.2020
V Prešove budú zisťovať príjmy a životné podmienky v rómskych komunitách
Príjmy a životné podmienky v marginalizovaných rómskych komunitách v Prešove budú od stredy do 10. novembra zisťovať zamestnanci Štatistického úradu (ŠÚ) SR.
viac
22.01.2021
Z programu cezhraničnej spolupráce smerujú na východ SR 3 milióny eur
Podpora kultúry, vedeckej spolupráce v oblasti životného prostredia či výstavba cyklotrás. Práve na takéto projekty budú smerovať 3 milióny eur cez Nástroj európskeho susedstva medzi Maďarskom, Slovenskom, Rumunskom a Ukrajinou (ENI CBC HU-SK-RO-UA).
viac
15.06.2021
Mladé Slovenky prinášajú unikátne riešenie na šetrenie odpadu v samosprávach
Zakladateľky trnavskej Baterkárne Simona Hlaváčová a Jana Reháková spustili ďalší unikátny ekologický projekt. Na Slovensko priniesli portál Nevyhadzujte.sk pre obce a mestá, ktorý v susednom Česku funguje úspešne už 10 rokov.
viac
27.07.2021
Výzva na boj proti dezinformáciám a rozvoj informačnej gramotnosti
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR vyhlásilo výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácie v oblasti podpory digitálnej transformácie Slovenska.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %