Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
16.03.2021 02:40

Hlohovec ponúka vysokoškolákom trojmesačnú stáž na mestskom úrade


Mestský úrad v Hlohovci.


Na mesiace apríl až jún tohto roka ponúka vysokoškolským študentom mesto Hlohovec opäť stáž na šiestich svojich odboroch. Je určený študentom so záujmom spolupodieľať sa na chode mestského úradu a získať praktické skúsenosti v agende mestskej samosprávy.


Záujemcovia sa môžu podľa hovorkyne mesta Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej prihlásiť do piatka (19. 3.).

„Už tradične má o stážistu záujem odbor stratégie, kde sa uchádzač zoznámi s procesom prípravy, realizácie a implementácie projektov. Spolupráci je otvorený aj odbor komunikácie a vonkajších vzťahov. Nádejní novinári sa môžu podieľať na tvorbe obsahu mestských novín. Priestor realizovať sa dostane aj grafik,” uviedla hovorkyňa.

Príležitosť získať praktické skúsenosti je pripravená aj pre budúcich právnikov na odbore právnom a klientskych služieb. Na odbore spoločenských služieb ich čaká práca v sociálnej oblasti, odbor výstavby zas pootvorí dvere do oblasti stavebného poriadku.

„Aj v aktuálnej sezóne platí, že stáž nie je honorovaná, no prináša študentom iné cenné benefity v podobe skúseností, ktoré môžu zúročiť v ďalšej kariére,” dodala.

Mestské kultúrne centrum v Hlohovci v rámci stážového programu ponúka priestor pre študentov, ktorí majú ambíciu získať zručnosti v kultúrnej či divadelnej produkcii, alebo pre tých, ktorí sa venujú grafickému dizajnu. Informácie o ponúkaných voľných miestach sú na stránke www.hlohovec.sk/staze.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.04.2020
Mesto Hlohovec dočasne odpojilo bezplatné wifi zóny
Až do odvolania vyplo mesto Hlohovec internetové pripojenie v mestských wifi zónach. Dôvodom bolo podľa hovorkyne Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej zamedzenie zoskupovania sa najmä mladých užívateľov internetu.
viac
21.01.2021
Prihlasovanie na stáž na župe sa blíži do finále
Na podávanie prihlášok na stáž Úrade Žilinského samosprávneho kraja ostáva posledných 10 dní.  Platená trojmesačná stáž študentov domácich i zahraničných vysokých škôl by mala odštartovať v marci.
viac
31.05.2021
Mestský úrad v Leopoldove sa sťahuje do novej budovy
V týchto dňoch sa v Leopoldove začína dlho očakávané sťahovanie mestského úradu do nového objektu.
viac
13.02.2023
Radnica ponúka vysokoškolákom trojmesačnú stáž
Vysokoškolskí študenti majú ešte dva týždne na poslanie prihlášok do stážového programu mesta Hlohovec. Radnica aj na letný semester 2023 hľadá mladých ľudí so záujmom spolupodieľať sa na chode mestského úradu a získať praktické skúsenosti v agende mestskej samosprávy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %