Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
24.05.2016 06:44

Informácie o Bojniciach vždy po ruke


Pohľad na Bojnice. Snímka: (exploreslovakia.eu).


Mobilnú aplikáciu “Virtualne“ pripravilo mesto spoločne s prevádzkovateľom jeho webovej stránky. Je dostupná pre operačné systémy iOS a Android.


Dôležité oznamy a upozornenia môžu používatelia vedieť ihneď po zverejnení na webovej stránke mesta. Nastavená notifikácia vás totiž upozorní na aktuálne informácie bez nutnosti navštívenia stránky.

Úradné hodiny mestského úradu a kontaktné informácie si môžete cez mobilnú aplikáciu uložiť pre prezeranie v offline režime. Budete ich tak mať k dispozícii aj keď nebudete mať internetové pripojenie.

Informácie o meste, jeho históriu, alebo fotogalériu je možné pohodlne zdieľať s priateľmi ako atraktívnu pozvánku pre jeho návštevu.

Ľahkú orientáciu v uliciach mesta umožňuje mapa so zobrazením úradov, inštitúcií, škôl a športovísk.

Autor: (msú)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.04.2020
Mestá na hornom Zemplíne spúšťajú svoje mobilné aplikácie
S cieľom lepšej informovanosti verejnosti spustili mestá Humenné, Vranov nad Topľou a Medzilaborce mobilné informačné služby formou aplikácií. Samosprávy o tom informujú na svojich internetových stránkach.
viac
22.05.2020
O aktualitách v meste Rajec sa obyvatelia dozvedia cez mobilnú aplikáciu
Aktuálne informácie o dianí v meste Rajec sprostredkuje nová mobilná aplikácia. Podľa Zuzany Ščasnej z oddelenia kultúry mestského úradu má novinka zabezpečiť efektívnejšiu komunikáciu medzi radnicou a obyvateľmi.
viac
10.11.2020
Informácie o aktuálnom stave ovzdušia ponúkne nová webová aplikácia
Ministerstvo životného prostredia SR v spolupráci so Slovenskou agentúrou životného prostredia a Slovenským hydrometeorologickým ústavom predstavuje webovú aplikáciu dnesdycham.sk s cieľom zvyšovať povedomie verejnosti v oblasti kvality ovzdušia na Slovensku.
viac
29.01.2021
Samospráva začala komunikovať s obyvateľmi cez novú mobilnú aplikáciu
Samospráva kúpeľného mesta Bojnice začala komunikovať so svojimi obyvateľmi cez novú mobilnú aplikáciu. Koncept aplikácie SOM - správy o meste im môže nahradiť miestny rozhlas, noviny či SMS správy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %