Nedeľa 12.05.2024
Dnes má meniny 
Pankrác
°C
22.01.2020 10:50

Informácie o rekonštrukciách ciest nájdete už aj na webe


Ilustračná snímka, zdroj: droj: gis.region-bsk.sk


Rekonštrukcie, uzávierky či hotové úseky regionálnych ciest. To všetko nájdete v novej aplikácii Bratislavského samosprávneho kraja. Je to pomôcka všetkým motoristom, aby mali lepší prehľad o tom, čo ich na cestách v kraji čaká.


„V aplikácii sú tmavomodrou farbou zvýraznené cesty II. triedy, svetlomodrou cesty III. triedy, žltá zobrazuje v súčasnosti prebiehajúce rekonštrukcie a zelená ukazuje úseky a objekty, kde bola už zrealizovaná rekonštrukcia. Občania ako i inštitúcie tak majú prehľad o cestnej doprave na jednom mieste,“ popísal predseda BSK Juraj Droba.

Motoristi sa dozvedia, nielen čo sa rekonštruuje, ale aj ako dlho to bude trvať. Nechýbajú ani informácie o tom, či je cesta čiastočne alebo úplne uzatvorená. Používatelia môžu v aplikácii vyhľadávať, zväčšovať či zmenšovať si mapy, i vyberať si objekty na základe rôznych kritérií. Zrealizované rekonštrukcie sú spracované od decembra 2017, aktualizácia prebieha v pravidelných intervaloch. Župa plánuje zobrazovať aj úseky, kde je rekonštrukcia naplánovaná.

Podrobnejšie informácie o aplikácii ako aj samotnú aplikáciu nájdete tu: https://bratislavskykraj.sk/rekonstrukcie-ciest

Autor: (ts-bsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.11.2020
Pre obchádzkovú trasu na Muráni platí nový harmonogram pre prejazd
Súčasťou rekonštrukčných prác na poškodenom úseku cesty medzi Muráňom a Prednou Horou je aj úprava obchádzkovej trasy, ktorá vedie cez Národný park Muránska planina. Spoločnosť Skanska SK už s prácami začala, do ich ukončenia platí na obchádzke nový harmonogram prejazdu.
viac
19.10.2021
Bratislavský kraj spustil rekonštrukcie regionálnych ciest
Nový asfalt, vodorovné značenie i vyššia bezpečnosť a komfort pre vodičov. To všetko prinesú opravy ciest II. a III. triedy, do ktorých sa pustil Bratislavský samosprávny kraj (BSK),
viac
17.08.2022
Kraj opravil desaťkilometrový úsek cesty medzi Malackami a Pernekom
Bratislavský samosprávny kraj (BSK) dokončil doteraz najdlhšiu súvislú opravu komunikácie v regióne. V dĺžke 10 kilometrov zrenovoval cestu medzi Malackami a Pernekom.
viac
21.09.2023
Župa začala rekonštruovať most na ceste v obci Jakubov
Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja (SC BSK) sa okrem komplexných rekonštrukcií ciest pustila do diagnostiky a následných opráv mostov. V stredu 20. 9. 2023 sa začala prestavba mosta M7277 na ceste II/503 v obci Jakubov na Záhorí.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.12 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.73 %