Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
04.12.2016 08:15

Kempingom roka 2016 sa stal Kemping na Kurinci


Snímka zdroj: www.rimavskasobota.sk


Najlepšie kempingy oceňuje SACC (Slovenská asociácia kempingu a karavaningu), je v nej registrovaných 37 kempingov, ktoré dosahujú dobrú úroveň poskytovaných služieb a majú záujem o spoluprácu.


„Kemping Kurinec sme oslovili s ponukou členstva v našej asociácii, po kladnom vyjadrení vedenia kempingu sa v roku 2014 stal naším členom a v roku 2015 sa v hodnotení kempingov dostal do prvej desiatky," informoval Ing. Ján Ducko, viceprezident SACC pre oblasť kempingu. SACC každoročne organizuje aj súťaž o Kemping roka SACC. Ocenenie získa kemping, ktorý v danom roku prejavil najvýznamnejší pokrok a dlhodobo vykazuje kvalitu, ktorá prispieva k spokojnosti hostí. Kempingoví komisári vyhodnotili v tomto roku práve Kemping na Kurinci ako ten, ktorý prešiel najväčšími kvalitatívnymi zmenami, ktoré smerovali k lepšiemu.

"Kemping RO Kurinec - Zelená voda sa k nám dostal do povedomia prostredníctvom zrazu motocyklov, ktorý sa tu mal konať, no nakoniec to nevyšlo. Chceli sme pomôcť pri jeho organizovaní a napriek tomu, že táto akcia nevyšla  v našom povedomí toto miesto zostalo. Po návšteve komisára v RO Kurinec sme dostali správu a hodnotenie v superlatívoch, veľa sa v rekreačnej oblasti urobilo, vystavalo a zlepšilo. Práve pre tento veľký progres v kvalite poskytovaných služieb kemping ohodnotili ako Kemping roka 2016. Ocenenie v podobe plakety pri vhodnej príležitosti odovzdáme vedeniu kempingu," vyjadril sa viceprezident SACC.

Viac v Obecných novinách 47-48/2016 na str. 19.

Autor: Andrea Vörösová, Gemerské zvesti


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.06.2016
Župné školy súčasťou Európskeho samitu regiónov a miest
Počas „Župného štvrtku“ predstavili zástupcovia župy a škôl najprv výstavu fotografií študentov a následne aj program podujatia DANUBE UP 2016.
viac
16.08.2016
Vidiecka žena roka – „Líderka roka 2016“
Vidiecky parlament na Slovensku s partnermi súťaže a pod záštitou europoslankyne Jany Žitňanskej a župana Jaroslava Bašku vyhlasujú 15. ročník súťaže Vidiecka žena roka – „Líderka roka 2016“
viac
03.11.2016
Témou bratislavského seminára bude „Voda, rieky a krajina“
9. novembra 2016 sa uskutoční v Bratislave seminár, ktorý organizuje Nadácia Ekopolis v rámci súťaže PRE VODU. Seminár je otvorený nielen pre záujemcov súťaže PRE VODU, ale aj pre odbornú verejnosť, zamestnancov verejnej správy, akademickú sféru, aktívnych občanov a členov mimovládnych organizácií.
viac
08.11.2017
Mesto Žilina ocenilo významné osobnosti za rok 2016
Na mestskej radnici si z rúk primátora Igora Chomu prevzali ocenenia osobnosti mesta Žilina za rok 2016. Vedenie mesta si chce aj takýmto spôsobom uctiť svojich občanov, ktorí pôsobia v Žiline alebo nejakým spôsobom zviditeľnili Žilinu vo svete.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %