Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
19.09.2020 03:30

Krompachy slávia svoje dni s obmedzeniami


Dni mesta Krompachy - plagát


Mestské oslavy Dni mesta Krompachy, ktoré sa konajú od soboty do soboty 26. septembra, sa pre aktuálnu epidemiologickú situáciu konajú v obmedzenom režime. Informovala o tom krompašská samospráva na svojej internetovej stránke.


"Tohtoročné pripravované podujatia, ktoré sa mali konať v Kultúrnom dome v Krompachoch, sa rušia," spresňuje mesto, pričom návštevníkov exteriérových podujatí upozorňuje na povinnosť prekrytia horných dýchacích ciest.       

V rámci osláv sa tak v sobotu v stolnotenisovej herni realizuje stolnotenisový turnaj a v popoludňajších hodinách sa na multifunkčnom ihrisku pod Okruhliskom uskutoční program Mesto deťom. Na nedeľu 20. septembra je v Centrálnom detskom parku pripravená výstava historických fotografií Krompachy v minulosti.       

Ukážka hasičskej techniky sa v utorok 22. septembra na Lorencovej ulici uskutoční pri príležitosti 120. výročia Dobrovoľného hasičského zboru v Krompachoch, záver dní mesta bude predstavovať tenisový turnaj v sobotu 26. septembra.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.05.2018
Dni mesta Levice vyvrcholia Nocou múzeí a galérií
Slávnostným otvorením medzinárodného fotografického festivalu Dni fotografie sa v piatok 11. mája začali tohtoročné Dni mesta Levice. Organizátori počas nich pripravili množstvo aktivít pre všetky vekové kategórie, informovala Adriana Macáková z levického mestského úradu.
viac
11.04.2019
Rimavská Sobota pre každého
Opäť po roku ožije začiatkom mája Rimavská Sobota oslavami, ktoré budú plné hudby, zábavy a, samozrejme, dobrej nálady. Nezabudlo sa na nikoho a z bohatej ponuky kultúrneho programu si vyberie skutočne každý, kto naše Hlavné námestie počas dvoch dní navštívi.
viac
20.09.2019
Centrum mesta zaplnili stánky v rámci tradičného jarmoku
Návštevníci osláv Dní mesta Krompachy, spojených s tradičným jarmokom, sa aj tento rok môžu tešiť na trhy, kultúru či sprievodné podujatia. Štvordňová slávnosť sa začala vo štvrtok a potrvá do nedele (22. 9.).
viac
16.05.2020
Vysoké Tatry sa pripravujú na letnú sezónu
Vysoké Tatry sa pripravujú na letnú sezónu. Predbežne boli na toto obdobie všetky hudobné a športové podujatia zrušené či termíny posunuté na neurčito, ale niektoré z nich sa realizovať budú.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %