Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
09.12.2023 05:05

Lyžiarsku sezónu na Martinských holiach otvoria počas tohto víkendu


Snímka zdroj: Turiec Online


Lyžiarsku sezónu v stredisku Winter Park Martinky na Martinských holiach otvoria počas nastávajúceho víkendu (9. - 10. 12.). Podľa riaditeľa strediska Petra Hudeca sú po technickej stránke na sezónu 2023/2024 pripravení.


Na otváracom víkende bude prístupná zjazdovka Rekreačná s vlekom a Flochova so sedačkovou lanovkou, ktorú už niekoľko dní technicky zasnežujú. Po úvodnom víkende plánuje stredisko opäť otvoriť cez víkend (16. - 17. 12.) a následne oznámi prevádzkové dni podľa poveternostných podmienok, informoval Hudec.         

Doplnil, že pre malých lyžiarov zabezpečia počas celej sezóny skúsení inštruktori lyžiarsku školu. "Rodiny s deťmi sa môžu tešiť na program s animátormi a maskotom, ktorý bude počas prevádzky lyžiarskeho strediska pravidelne v nedeľu. Udržiavaný bude aj sánkarsky svah pri detskom vleku, ktorý bude pre deti dostupný bezplatne," dodal riaditeľ strediska.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.02.2023
Otvorenie turistickej sezóny Trdlofest sa uskutoční 20. mája
Tradičné podujatie Trdlofest, ktoré otvára hlavnú turistickú sezónu v meste Skalica, sa uskutoční vo Františkánskej záhrade v sobotu 20. mája. Informovala o tom vedúca Turistickej informačnej kancelárie mesta Skalica Renáta Medňanská.
viac
25.04.2023
Otvorenie sezóny na Spišskom hrade bude v duchu osláv zápisu do UNESCO
Otvorenie letnej turistickej sezóny sa na Spišskom hrade tento rok ponesie v duchu osláv 30. výročia zápisu lokality do zoznamu UNESCO.
viac
17.05.2023
Kúpele otvoria sezónu kultúrnym programom a sprístupnením kúpaliska
Kúpele Sliač otvoria v sobotu (20. 5.) letnú kúpeľnú sezónu. V areáli kúpeľov sa uskutoční kultúrny program a do prevádzky uvedú aj termálne kúpalisko.
viac
31.05.2023
Ferraty na Skalke budú pre verejnosť otvorené od začiatku júna
Via ferraty na Skalke pri Kremnici budú pre verejnosť opätovne otvorené od 1. júna. Začiatku letnej sezóny predchádzala periodická ročná prehliadka Via ferratového sveta aj ferratových trás na hrebeni Kremnických vrchov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %