Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
20.02.2024 03:05

Máme záujem na spoločnom vzdelávaní detí v oblasti životného prostredia


Ilustračná snímka zo stretnutia (Zdroj: ZMOS)


O spolupráci pri spoločnom projekte pri vzdelávaní detí v oblasti životného prostredia hovoril predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik s predsedom občianskeho združenia LAVAS Ladislavom Gulikom.


„Máme záujem o spoluprácu pri spoločnom projekte na vzdelávanie detí v predprimárnom vzdelávaní v oblasti tvorby a ochrany životného prostredia s akcentom na odpadové hospodárstvo, triedenie odpadu, mechanicko-biologickú úpravu odpadu a onedlho zavedenú povinnosť triedenia šatstva,“ ozrejmil predseda ZMOS Jozef Božik po rokovaní v pondelok 19. februára 2024. 

„Spoločným cieľom by bola príprava tematického videa a publikácie, ktoré by nadväzovali na doterajšiu činnosť občianskeho združenia LAVAS v oblasti výchovy a vzdelávania. Naplnila by sa aj vôľa ZMOS pomáhať, chrániť a spájať s cieľom edukácie a výchovy detí,“ dodal predseda ZMOS Jozef Božik.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.03.2018
Handlová podporí financiami projekty na zlepšenie životného prostredia
Handlová tento rok podporí dotáciou projekty, ktoré majú prispieť k zlepšeniu životného prostredia v meste i jeho okolí. Na aktivity v rámci programu Hoď to tam! vyčlenila financie v rozpočte mesta. Program odobrili handlovskí mestskí poslanci na svojom rokovaní koncom februára.
viac
30.12.2020
Návrh Partnerskej dohody SR 2021 - 2027 v procese EIA
Rezort investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie oznamuje verejnosti zverejnené oznámenie o strategickom dokumente s celoštátnym dosahom „Partnerská dohoda Slovenskej republiky na roky 2021 – 2027“.
viac
04.01.2022
ZMOS prichádza s enviroakadémiou
Združenie miest a obcí Slovenska prichádza s enviroakadémiou. Cieľom tejto agendy bude pokrytie kľúčových aspektov životného prostredia z hľadiska miestnej územnej samosprávy.
viac
14.07.2023
Cieľom je spolupráca v oblasti ochrany životného prostredia
Rokovanie o budúcej spolupráci absolvoval predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik s generálnym riaditeľom Veolia Energia Slovensko Petrom Dobrým.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %