Utorok 19.03.2024
Dnes má meniny 
Jozef
°C
08.04.2020 09:45

Mesto Hlohovec dočasne odpojilo bezplatné wifi zóny


Ilustračná snímka: (int.).


Až do odvolania vyplo mesto Hlohovec internetové pripojenie v mestských wifi zónach. Dôvodom bolo podľa hovorkyne Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej zamedzenie zoskupovania sa najmä mladých užívateľov internetu.


„Dočasné vypnutie platí pre Námestie sv. Michala, pešiu zónu na Ulici M. R. Štefánika, centrálnu časť a ihrisko na ulici Hájska v miestnej časti Šulekovo,” informovala hovorkyňa.       

Mestský úrad zároveň, ako doplnila, rozhodol o rozšírení služieb pre verejnosť. „Klientske centrum v sprísnenom prevádzkovom a hygienickom režime začína opäť vybavovať kompletnú agendu matriky, osvedčovania listín a podpisov, evidencie obyvateľov a registra adries. Tieto služby bude poskytovať vždy v pondelok, v stredu a v piatok, a to po telefonickom dohovore s klientom v presne určenom čase,” uviedla hovorkyňa. Naďalej platí, že zvyšná časť mestského úradu je pre verejnosť zatvorená. Všetky ostatné záležitosti môžu Hlohovčania vybaviť mailom, prípadne telefonicky prostredníctvom zverejnených telefónnych čísel vedúcich zamestnancov. Agenda každého odboru MsÚ je zabezpečená.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.11.2017
Nové pracovisko IOMO uľahčí občanom vybavenie niektorých úradných záležitostí
Mestský úrad v Žiline rozšíril od 8. novembra 2017 služby poskytované vo svojom klientskom centre o novú službu na pracovisku IOMO (Integrované obslužné miesto občana), kde si občania môžu vybaviť výpis, resp. odpis z registra trestov, výpis z obchodného registra či výpis z listu vlastníctva.
viac
17.12.2017
Stavebné práce na budove mestského úradu potrvajú necelý rok
Začali sa stavebné práce na budove Mestského úradu v Šali, ktorých cieľom je zníženie energetickej náročnosti budovy. Už je viditeľné aj miesto, kde vybudujú výťah.
viac
27.05.2020
Klientske centrum a pokladnica mestského úradu budú otvorené dlhšie
Klientske centrum a pokladnica Mestského úradu (MsÚ) v Trnave budú otvorené každý pracovný deň od 8.00 do 16.00 h. Informovala o tom hovorkyňa mesta Veronika Majtánová.
viac
02.06.2020
Bezplatné wifi zóny v Hlohovci sú opäť v prevádzke
Bezplatné wifi zóny, ktoré radnica v Hlohovci vypla začiatkom apríla, sú opäť funkčné.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
76.93 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.14 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.93 %