Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
19.07.2022 01:30

Mesto modernizuje desať prístreškov na autobusových zastávkach


Ilustračná snímka: (tasr).


V Dubnici nad Váhom začala radnica s modernizáciou prístreškov na frekventovaných autobusových zastávkach. Do konca augusta by ich malo pribudnúť desať. Informoval o tom Matej Ďaďan z oddelenia investičnej výstavby mesta.


Desať nových moderných autobusových prístreškov so zabudovanými digitálnymi reklamnými panelmi pribudne na najfrekventovanejších zastávkach v meste. Ide o dva typy prístreškov, oba budú zastrešené sklenenou strechou, presklené zo zadnej strany i z bočných strán kaleným sklom s bezpečnostnou potlačou. Na jednej zo strán bude osadená digitálna reklamná vitrína.

"Keďže v niektorých frekventovaných lokalitách sú aj funkčné autobusové prístrešky, ktoré sa ešte dajú využiť, tieto budú demontované a nahradia nefunkčné autobusové prístrešky na tých zastávkach, ktoré boli v zlom technickom stave, prípadne budú doplnené na zastávkach, kde úplne absentovali," priblížil Ďaďan.

Nové autobusové prístrešky podľa neho pribudnú postupne na autobusových zastávkach pri OD Tesco, na Kolonkach, na Rozptyle, na Ulici športovcov a na sídlisku Pod hájom pri základnej škole.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.02.2020
Komunikáciu s radnicou má uľahčiť nové klientske centrum
Obyvateľom Dubnica nad Váhom by ešte v tomto roku malo začať slúžiť nové klientske centrum. Vzniknúť má rekonštrukciou vstupných priestorov v budove mestského úradu.
viac
10.12.2020
Budovu ZUŠ zrekonštruujú na bytový dom s 24 bytmi
Mesto Dubnica nad Váhom zrekonštruuje bývalú budovu základnej umeleckej školy (ZUŠ), v ktorej vznikne 24 nájomných bytov. Výzvu na predkladanie ponúk zverejnilo mesto vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.
viac
26.04.2021
Dubnický atletický štadión zrekonštruujú za viac ako pol milióna eur
Dubnická radnica začala s rekonštrukciou atletického štadióna. Celková investícia bude 558 000 eur, Slovenský atletický zväz prispel sumou 250 000 eur. Rekonštrukcia by mala trvať pol roka.
viac
17.05.2021
V troch lokalitách v Dubnici nad Váhom vybudujú nové polopodzemné kontajnery
Mesto vybuduje v nadchádzajúcich týždňoch nové stojiská polopodzemných kontajnerov v troch lokalitách – predovšetkým tam, kde súčasné kontajnerové stojiská kapacitne nepostačujú a nie je možné ich rozšíriť doplnením o ďalšiu zbernú nádobu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %