Nedeľa 05.05.2024
Dnes má meniny 
Lesia, Lesana
°C
11.10.2022 10:35

Mesto postupne dokončuje opravy komunikácií


Ilustračná snímka.


Novozámocká radnica finišuje s rekonštrukciami komunikácií, ktoré boli súčasťou tretej etapy stavebných prác. Podľa magistrátu sa v posledných týždňoch podarilo dokončiť obnovu 900-metrového úseku na Detvianskej ulici a postupne sa ukončujú aj ďalšie práce.


Tie prebiehajú aj na uliciach Svornosti aj J. M. Hurbana, kde stavebná firma odstraňuje zistené nedostatky. "Obnovené chodníky a prístupy do panelákov má už aj vnútroblok na Léckej, kde tiež pribudli parkovacie miesta. V súčasnosti sa vymieňajú vodárenské vpusty a poklopy, po nich mesto obnoví povrch vozovky," uviedol mestský úrad.

Momentálne prebiehajú práce aj na obnove Tolstého a nadväzujúcej časti Banskobystrickej ulice. "Tieto práce mesto financuje z vlastného rozpočtu. Zvýšenie finančných prostriedkov na obnovu schválili poslanci na septembrovom rokovaní mestského zastupiteľstva," informoval magistrát.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.10.2020
Mesto zabezpečí osamelým seniorom nákupy potravín, drogérie i liekov
Mesto Nové Zámky ponúka služby pre osamelých seniorov, ktorí nemajú deti a príbuzných, prípadne ich rodina žije v inom meste, v zahraničí, alebo sú v nariadenej karanténe. Mesto zabezpečí seniorom donášku obedov z miestnej reštaurácie i nákup základných potravín, drogérie a liekov.
viac
03.11.2020
Žarnovica hľadá nové vedenie mestského podniku služieb
Mesto Žarnovica vyhlásilo prijímací pohovor na obsadenie funkcie konateľa mestského podniku služieb. Doterajší konateľ spoločnosti sa vzdal funkcie z osobných dôvodov.
viac
08.07.2021
Vzdušné Zámky ponúknu deťom sériu umeleckých workshopov
Množstvo umeleckých aktivít ponúknu počas víkendu deťom v Nových Zámkoch viaceré tvorivé dielne. Tie sú súčasťou Prehliadky animovaného filmu a knižnej ilustrácie Vzdušné Zámky.
viac
03.03.2022
Obec tento rok ukončí obnovu vlastných ciest, je ich 10 kilometrov
Obec Hrnčiarska Ves v okrese Poltár chce tento rok dokončiť rekonštrukciu miestnych komunikácií. Na práce spojené s ich opravou a asfaltovaním získala 200 000 eur z eurofondov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %