Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
10.12.2019 02:00

Mesto rozdalo obyvateľom posypovú soľ


Mestský úrad v Šali, ilustračná snímka, zdroj: Zlatica Gregorová


Šalianska radnica rozdávala aj tento rok obyvateľom mesta posypovú soľ. Počas víkendu magistrát rozvážal soľ do rodinných a bytových domov i do prevádzok v správe mesta.


Ako informoval magistrát, soľ môžu dodatočne získať aj ľudia, ktorí cez víkend nestihli k svojim domom prichystať nádoby na posypový materiál. Môžu oň požiadať na telefónnych číslach, ktoré sú uvedené ma mestskej webovej stránke.       

Podľa slov Miroslava Políčka z mestského úradu môžu Šaľania počas zimného obdobia požiadať ktoréhokoľvek pracovníka, ktorý vykonáva zimnú údržbu, aby im posypový materiál poskytol. „Samozrejme, že to nie je snaha uľahčiť prácu mesta pri vykonávaní zimnej údržby. K tej budú zodpovední pracovníci pristupovať s plným pracovným nasadením,“ dodal Políček.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.11.2016
Vysoké Tatry ponúkajú zaujímavé túry aj počas zimnej uzávery chodníkov
Zimná uzávera turistických chodníkov Vo Vysokých Tatrách platí od 1. novembra do 15. júna 2017. Časť chodníkov je pre turistov uzavretá z dôvodu ochrany prírody, najmä kamzíkov a švišťov vrchovských tatranských.
viac
23.11.2017
Cestári majú najviac práce na Orave, Liptove a Kysuciach
Na cestách II. a III. triedy v pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja upravujú cestári zjazdnosť vozoviek v rámci zimnej údržby. Najviac práce je podľa riaditeľa odboru dopravy ŽSK Ivana Mokrého v severných regiónoch Žilinskej župy.
viac
15.12.2018
Mesto Šaľa žiada obyvateľov o pomoc pri zimnej údržbe, rozdá im posypovú soľ
Šalianska radnica bude počas víkendu rozdávať obyvateľom rodinných domov posypovú soľ. Magistrát chce takýmto spôsobom riešiť problémy so zimnou údržbou komunikácií, o ktorú sa podľa novely zákona musia starať mestá a obce.
viac
13.01.2020
Posypová soľ je nebezpečná pre psie labky, upozorňuje veterinár
Posypová soľ na chodníkoch je nebezpečná pre psie labky. Môže tiež spôsobiť poruchy tráviaceho traktu. Upozorňuje na to veterinár z Komory veterinárnych lekárov SR Arpád Csörgö.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %