Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
29.10.2018 11:55

Mestská hromadná doprava bude 1. novembra premávať zdarma


Ilustračná snímka


Cintoríny v Šali i v mestskej časti Veča sa už v týchto dňoch pripravujú na sviatok zosnulých. Mesto na nich od piatka (26.10.) až do nedele 4. novembra predĺžilo prevádzku od 8. do 22. hodiny.


"Na šalianskom cintoríne budú otvorené brány na všetkých štyroch vstupoch, čiže okrem hlavného vchodu a vchodu z Ulice SNP bude cintorín prístupný aj od ulice Murgašovej a Novomeského," uviedla Erika Kollerová z mestského úradu.       

Ako pripomenula, počas sviatočných dní budú posilnené v okolí cintorínov aj hliadky mestskej polície. "Náčelník Mestskej polície v Šali Peter Krokavec touto cestou vyzýva všetkých, aby si dávali na svoje osobné veci, kabelky, cennosti väčší pozor a aby ich nenechávali v aute bez dozoru," zdôraznila Kollerová.       

Podľa jej slov sa mesto pripravuje aj na väčší pohyb ľudí v uliciach Šale. "Na cestách bude zrejme viac áut. Magistrát sa snaží uľahčiť prepravu ľudí, mestská hromadná doprava preto bude vo štvrtok 1. novembra pre všetkých cestujúcich zdarma," doplnila Kollerová.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.10.2019
Mesto Liptovský Mikuláš pripravuje cintoríny na blížiace sa sviatky
Pre návštevníkov cintorínov pripravili liptovskomikulášska samospráva a verejnoprospešné služby (VPS) potrebný servis na najbližšie dni. Predĺžené otváracie hodiny, predaj smútočného sortimentu či nové informačné tabule ponúka najnavštevovanejší hlavný Vrbický cintorín.
viac
30.10.2019
Mesto Šaľa počas sviatkov poskytne obyvateľom hromadnú dopravu zdarma
Šalianska radnica pripravuje na Sviatok všetkých svätých viaceré opatrenia. Plánuje posilniť hliadky mestskej polície a predĺžiť otváracie doby cintorínov.
viac
11.07.2022
Elektrobus MHD prepravil v Šali takmer pol milióna cestujúcich
Elektrobus v Šali prepravil za päť rokov svojho nasadenia do prevádzky 494.345 cestujúcich a najazdil 294.991 kilometrov.
viac
12.10.2022
Na cintoríny dohliadne počas sviatkov mestská polícia, MHD posilní spoje
Na žilinských cintorínoch zvýši mestská polícia počas Sviatku všetkých svätých (1. 11.) a Pamiatky zosnulých (2. 11.) bezpečnostné opatrenia. Dopravný podnik mesta Žiliny posilní spoje mestskej hromadnej dopravy (MHD). Informoval o tom hovorca mesta Vladimír Miškovčík.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %