Štvrtok 18.04.2024
Dnes má meniny 
Valér
°C
07.12.2019 11:50

Mestský mládežnícky parlament chce uzavrieť s mestom memorandum


Mestský mládežnícky parlament Žarnovica


Žarnovický Mestský mládežnícky parlament (MMP) chce s mestom Žarnovica uzavrieť memorandum o spolupráci. Dokument sa má týkať práv a povinností oboch strán v rámci práce s mládežou a rieši tiež podporu pri organizácií podujatí pre mládež.


Predseda MMP a zároveň mestský poslanec Radim Vojtko informoval, že materiál rieši aj to, ako efektívne pracovať s mládežou a víziu o aktívnych mladých ľuďoch. "Staviame MMP Žarnovica ako hlavného koordinátora v práci s mládežou, keďže sa tejto téme chceme venovať viac," podotkol.       

Dôvodom, prečo mladí hovoria o potrebe takéhoto dokumentu, sú podľa Vojtka problémy, s ktorými sa stretávajú pri realizácii niektorých podujatí. MMP už návrh memoranda kompetentným predostrel, odpoveďou bola požiadavka na jeho prepracovanie a tiež prísľub o dohode na vytvorení obojstranne výhodného znenia. Memorandum by malo ísť podľa Vojtka na rokovanie mestského zastupiteľstva na začiatku roka 2020.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
16.06.2017
Bratislave s bikesharingom pomôže Slovnaft
Systém zdieľania verejných bicyklov (bikesharing) vybuduje Bratislava v spolupráci so Slovnaftom. Memorandum o spoločnej realizácii bikesharingu podpísal 14. júna primátor hlavného mesta SR Bratislava Ivo Nesrovnal s predstaviteľmi spoločnosti SLOVNAFT, a.s.
viac
18.11.2019
Bratislavské Staré Mesto a Nové Mesto podpísali memorandum o spolupráci
Bratislavské Staré Mesto a Nové Mesto oficiálne spečatili spoločný postup pri zlepšovaní životného prostredia či verejného priestoru. Staromestská starostka Zuzana Aufrichtová a novomestský starosta Rudolf Kusý podpísali vo štvrtok (14. 11.) v tejto súvislosti memorandum o spolupráci.
viac
24.01.2020
O dotácie trnavskej župy možno požiadať do 14. februára
Trnavský samosprávny kraj poskytuje ďalšiu možnosť obciam, mestám a organizáciám, ako realizovať projekty v regióne. Zastupiteľstvo TTSK schválilo novinky v oblasti poskytovania dotácii z rozpočtu.
viac
11.09.2023
Pokračujeme v podpise dohodnutých memoránd o spolupráci s politickými stranami
Združenie miest a obcí Slovenska v piatok 8. septembra podpísalo ďalšie memorandá s politickými stranami.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %