Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
16.08.2019 08:10

Na motozraze budú spanilá jazda, adrenalínové šou i hod mobilom


Ilustračná snímka (MsÚ Michalovce)


Zemplínska Šírava sa od štvrtka na tri dni stala centrom diania 18. ročníka Medzinárodného motozrazu Sveta motocyklov. Prvú spoločnú jazdu absolvovali motocyklisti už vo štvrtok večer, ich cieľom boli Michalovce.


Veľká spanilá jazda Zemplínom je na programe v sobotu (17. 8.). Súčasťou podujatia je tiež mnoho nezvyčajných súťaží a atrakcií. Svedčí o tom program motozrazu zverejnený na internetovej stránke organizátora.       

V rámci piatkového (16. 8.) programu budú účastníci motozrazu môcť darovať krv, zasúťažia si na šiestych majstrovstvách Slovenska v hode mobilom do diaľky, zavítajú na michalovskú pešiu zónu. Nechajú si tiež posvätiť motorky a zabavia sa na "Bike a moto show". V sobotu čaká na návštevníkov zrazu výstava historických vozidiel, súťaž o najhlučnejší motocykel, "Big air bike show" a verejnosťou obľúbená spanilá jazda Zemplínom.       

Záujem verejnosti o tradičný motozraz pre TASR potvrdila aj Adela Kalaninová z komunikačného odboru Mestského úradu v Michalovciach. "Medzinárodný zraz sveta motocyklov spojený s prejazdom mesta je neodmysliteľnou súčasťou Zemplínskeho jarmoku, ktorý sa v našom meste uskutočňuje každoročne, vždy počas tretieho augustového víkendu. Medzi Michalovčanmi i návštevníkmi nášho mesta sa teší veľkej obľube. Vidieť to práve počas spanilej jazdy, keď motorkári prechádzajú naším námestím, ktoré po celej dĺžke lemujú diváci a nadšenci sveta motocyklov," uviedla s tým, že mesto sa snaží robiť všetko pre to, aby boli na prejazd motocyklistov vytvorené čo najlepšie podmienky.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.08.2016
Motozraz Sveta motocyklov: 15-ty ročník už o pár dní!
K vrcholom letnej sezóny motorkárov sa už niekoľko sezón radí aj Motozraz Sveta motocyklov na Zemplínskej šírave. 15-ty ročník otvorí svoje brány už o pár dní, konkrétne vo štvrtok 18. augusta.
viac
31.07.2018
Tisíce motorkárov opäť na Zemplínskej šírave
V druhej polovici augusta, v čase vrcholiacich letných prázdnin a dovolenkovej sezóny, majú svoj veľký sviatok aj motorkári. Na Zemplínskej šírave sa koná už 17. ročník Motozrazu Sveta motocyklov.
viac
18.08.2018
V centre mesta absolvovalo spanilú jazdu približne 2500 motorkárov
V centre Michaloviec absolvovalo v piatok podvečer spanilú jazdu približne 2500 motorkárov. Ide o jednu z častí programu viacdňového Medzinárodného motozrazu Sveta motocyklov. Pre TASR to uviedol jeden z organizátorov podujatia Michal Tvrdý.
viac
09.08.2019
Kyvadlová doprava na medzinárodný Motozraz
Zemplínska Šírava bude od 15. do 18. augusta hostiť už 18. ročník medzinárodného Motozrazu. Návštevníci sa naň môžu dostať z Michaloviec pohodlne kyvadlovou dopravou autobusmi ARRIVA, a to za polovičné ceny.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %