Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
05.11.2022 11:00

Na sídlisku Belanská v Liptovskom Hrádku nové chodníky i parkoviská


Ilustračná snímka


Obyvatelia sídliska Belanská v Liptovskom Hrádku od konca októbra využívajú nové chodníky i parkoviská.


Mesto Liptovský Hrádok dodávateľskej stavebnej firme za vykonané práce zaplatí približne 96 000 eur. „V tejto časti mesta obyvatelia dlhodobo kráčali po nespevnených plochách. Miesto nich už majú k dispozícii chodník zo zámkovej dlažby v okolí materskej školy i od bytového domu na Belanskej 577 až po cyklotrasu,“ opísala Zuzana Strapoňová, vedúca odboru výstavby, životného prostredia a dopravy Mestského úradu v Liptovskom Hrádku.

Nové plochy na parkovanie vozidiel boli vytvorené z polovegetačných panelov. Pri kotolni blízko materskej školy urobili desať parkovacích miest, oproti materskej škole sedem a päť miest na parkovanie pribudlo pri bytovom dome 577.

Autor: ( zdroj: Liptovský Hrádok)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.06.2020
V mestskej knižnici pribudlo takmer 700 kníh
Fond Mestskej knižnice v Liptovskom Hrádku sa rozrástol o 681 knižných titulov. Ide najmä o beletriu pre dospelých, deti a mládež.
viac
30.07.2021
V novom školskom roku po nových chodníkoch
V areáli Základnej školy s materskou školou Hradná v Liptovskom Hrádku v týchto dňoch realizujú stavebné úpravy štyroch chodníkov pri vstupoch do školy.
viac
25.08.2021
Žiakov po prázdninách privítajú vynovené chodníky pri škole
Chodníky pri vstupoch do Základnej školy s materskou školou Hradná v Liptovskom Hrádku počas letných prázdnin zrekonštruovali. Pôvodný povrch bol už opotrebovaný, na viacerých miestach boli nerovnosti a pri daždi sa tvorili mláky.
viac
24.11.2022
Na Prekážke začali stavať inkluzívne detské ihrisko
Deti v Liptovskom Hrádku budú mať nové inkluzívne ihrisko na sídlisku Prekážka. Výstavbu spustili v tomto týždni, dokončiť by ho mali do 15. decembra.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %