Pondelok 13.05.2024
Dnes má meniny 
Servác
°C
02.04.2022 10:00

Najstaršia obyvateľka mesta oslávila storočnicu


Pani Perpete Vaškovej blahoželá primátor mesta Peter Wolf.


Najstaršou obyvateľkou mesta Dubnica nad Váhom je Perpeta Vašková, ktorá v pondelok 28. marca 2022 oslávila svoje 100. narodeniny! Perpeta sa narodila v roku 1922, žila a pracovala v Dubnici a jej úzkom okolí.


K narodeninovému stolu v zariadení pre seniorov DUBINA, v ktorom momentálne žije, dokázala prísť po svojich, aby toto výnimočné jubileum oslávila nielen so svojimi najbližšími, ale aj zamestnancami zariadenia a priateľmi. „Veľmi si vážim, že som mal možnosť osobne jej zablahoželať a pozhovárať sa s ňou a jej najbližšou rodinou. Dovolím si povedať, že z očí jej srší energia, aktivita a čulosť. Pani Perpeta má môj úprimný obdiv. Prajem jej najmä veľa zdravia, dostatok energie a v jej okolí ľudí, ktorí ju majú radi. Som rád, že sa jej u nás v ZPS Dubina dobre býva a darí,“ vyslovil primátor mesta Peter Wolf.

Pani Perpete Vaškovej prajeme pevné zdravie!

Autor: (ts-MsÚ Dubnica nad Váhom)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.10.2018
Víťazmi Majstrovstiev SR v hasičskom športe sa stali hasiči z Popradu
Družstvo z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (OR HaZZ) v Poprade zvíťazilo v celkovom bodovaní 46. ročníka Majstrovstiev Slovenskej republiky v hasičskom športe, ktoré sa začali v utorok (9.10.) v Dubnici nad Váhom a v stredu vyvrcholili v areáli OR HaZZ v Martine.
viac
23.01.2020
Mesto Dubnica zrušilo daň za skleníky do 25 metrov štvorcových
Ak si chcú obyvatelia mesta Dubnica nad Váhom napríklad dopestovať vlastné plodiny, mesto tento ekologický zámer v roku 2020 podporí zrušením dane za skleníky nepresahujúce 25 metrov štvorcových.
viac
29.03.2020
V Dubnici nad Váhom chcú do konca apríla opraviť výtlky na cestách
Do konca apríla by chceli v Dubnici nad Váhom opraviť výtlky na miestnych komunikáciách. Radnica chce opraviť výtlky, ktoré vznikli v zime nielen v meste, ale aj v mestskej časti Prejta.
viac
25.05.2020
Samospráva začína s modernizáciou budovy polikliniky
Jednou z dvoch veľkých investičných akcií spolufinancovaných z eurofondov, ku ktorým mesto Dubnica nad Váhom v roku 2020 pristupuje, je rekonštrukcia polikliniky.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.12 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.73 %