Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
04.02.2021 08:35

Námestovo vyhlásilo súťaž na rozvoj nábrežia Oravskej priehrady


Snímka zdroj: (archinfo.sk).


Mesto Námestovo hľadá najvhodnejší spôsob rozvoja Nábrežia Oravskej priehrady. V tejto súvislosti vyhlásilo dvojetapovú urbanisticko-architektonickú súťaž. Na sociálnej sieti o tom informoval primátor Milan Hubík.


Cieľom súťaže je vytvorenie novej a funkčnej koncepcie mesta so situovaním pri vodnej ploche Oravskej priehrady. „Nábrežie je klenotom nášho mesta. Nekoordinovaný rozvoj už spôsobil niekoľko komplikácií, ale stále je čas urobiť to poriadne. Vyzývam všetkých architektov a urbanistov, aby sa zapojili. V prvom kole stačí predložiť motivačný list a svoje referencie,” priblížil Hubík.

Súťaž je podľa primátora overená komorou architektov. „Pomôžte nám dať tvár najdôležitejšej časti Námestova, aby sa tu žilo dobre obyvateľom a aby sa tu dobre cítili aj mnohí naši návštevníci,” dodal Hubík.

Viac informácií záujemcovia nájdu na: http://2021.sk/project/transformacia-nabrezia-namestovo.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.11.2020
Na prihlásenie sa do výzvy na podporu regionálneho rozvoja ostáva týždeň
Na prihlásenie sa do výzvy trnavskej župy na podávanie žiadostí o podporu regionálneho rozvoja v roku 2021 ostáva už len týždeň.
viac
03.12.2020
Vzdelávací program pre odborných a pedagogických zamestnancov škôl
Výskumný ústav detskej psychológie a patopsychológie v rámci Národného projektu Štandardy otvára vo februári 2021 tretie kolo vzdelávacieho programu „Inovatívne prvky v kariérovej výchove a kariérovom poradenstve pre školy”.
viac
11.12.2020
Zapojte sa do programu „Zelené oázy“
Možnosť získať grant na zlepšenie životného prostredia vo svojom okolí majú neziskové organizácie, komunitné centrá, školy, mestá a obce. Výzva na podávanie projektov je otvorená od 7. decembra 2020 do 18. januára 2021.
viac
27.07.2021
Výzva na boj proti dezinformáciám a rozvoj informačnej gramotnosti
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR vyhlásilo výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácie v oblasti podpory digitálnej transformácie Slovenska.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %