Sobota 18.05.2024
Dnes má meniny 
Viola
°C
07.02.2018 05:43

Národný týždeň manželstva v Ružinove


Ilustračná snímka.


Mestská časť Ružinov sa aj v roku 2018 zapája do Národného týždňa manželstva, ktorý sa tentoraz nesie v duchu hesla "Manželstvo ako umenie lásky" a v Ružinove budú rôzne podujatia v termíne 12. - 18. 2. 2018.


Súťaž o najlepšiu fotografiu zo svadobnej cesty

Ako už býva zvykom, samotnému týždňu v Ružinove predchádza súťaž o najkrajšiu fotografiu manželského páru. Tohtoročná téma je svadobná cesta. Národný týždeň manželstva 2018 sa nesie v znamení hesla "Manželstvo ako umenie lásky". Keďže prvá veľká spoločná cesta býva práve tá svadobná, v tomto roku sa súťaží o NAJ fotografiu manželského páru z Ružinova zo svadobnej cesty.

Podmienky súťaže:

- jeden z manželov má trvalý pobyt Ružinova - poslať fotografiu na sutaz@ruzinov.sk - fotografia bude uverejnená na facebooku Národný týždeň manželstva v Ružinove - o víťazovi rozhodne počet "páčikov" (like) - fotky je možné posielať od 24. 1. do 9. 2. 2018, v tom čase sa bude aj hlasovať - súťaž bude ukončená 9. 2. 2018 a v ten istý deň budú známi aj výhercovia - výhercovia budú pozvaní na spoločensko-zábavný večer, kde budú ocenení

Spoločenský večer

Večer plný zábavy, počas ktorého si manželia budú môcť vychutnať spevácke vystúpenie, tanečný workshop i občerstvenie, je pripravený na pondelok 12.2.2018 v DK Ružinov. Od 19:00 hod. sa budú môcť manželské páry z Ružinova zabaviť počas moderovaného večera a otvoriť tak týždeň manželstva vo veľkom štýle a zadarmo. Je potrebné sa iba prihlásiť do 10. februára 2018 na adrese ntm@ruzinov.sk.

Obnova manželských sľubov

Počas národného týždňa manželstva si majú možnosť obnoviť svoje manželské sľuby vo farskom kostole Panny Márie Pomocnice kresťanov (Miletičová ulica č. 7) o 17:15 hod. všetky páry, ktoré sú po sv. omši pozvané na prednášku na tému manželské vzťahy. Tú si pripraví poradenské centrum pre rodiny Family Garden. Prichystané bude aj malé občerstvenie.

Korčuľovanie – Spolu na ľade

Pre milovníkov zimných športov a predovšetkým korčuľovania je pre rodiny s deťmi bezplatne k dispozícii ľadová plocha na Zimnom štadióne V. Dzurillu v sobotu 17. 2. 2018 od 17:15 do 18:15 hod. Pre deti aj dospelých je pripravené pri vstupe sladké prekvapenie.

Filmové premietanie

V spolupráci so spoločnosťou Cultus Ružinov a kinom Nostalgia je pre ružinovské manželské páry pripravené aj bezplatné filmové premietanie z ponuky kina Nostalgia  (Nivy). Lístky získajú všetky manželské páry, ktoré sa zúčastnia spoločenského večera.

 Manželské páry si budú môcť vychutnať spoločne strávený večer v rôznych prevádzkach v Ružinove, ktoré pripravujú špeciálne zľavy, ktoré budú trvať počas Národného týždňa manželstva.

Zoznam reštaurácií a všetky potrebné informácie nájdete na stránke www.ruzinov.sk.

Autor: (ts-MČ Bratislava-Ružinov)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.05.2016
Po bratislavských uliciach jazdí pomaľovaná električka
Do bratislavských ulíc pribudla električka, ktorej polep navrhla žiačka základnej školy v rámci súťaže „Doprava v meste bez áut“, ktorú vyhlásilo hlavné mesto pri príležitosti Európskeho týždňa mobility 2015.
viac
29.08.2017
Čoskoro začína Európsky týždeň mobility 2017
Do kampane sa môžu svojím tematickým podujatím zapojiť nielen samosprávy miest, ale aj neziskové organizácie, inštitúcie a školy. Registrácia je možná do 16. septembra.
viac
11.10.2018
Slovenská krása v ľudovom kroji aj zo Srbska
Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov vás pozývajú na Ružinovský folklórny festival, ktorý predstaví krásy slovenského folklóru. Konať sa bude 12. a 13. októbra 2018 v Dome kultúry Ružinov. Počas festivalu sa uskutoční súťaž najlepších primášov Slovenska.
viac
09.07.2020
ŠIOV pripravil v rámci týždňa odborných zručností súťaž pre malé podniky
Štátny inštitút odborného vzdelávania (ŠIOV) pripravil pri príležitosti Európskeho týždňa odborných zručností súťaž zameranú na malé podniky, živnostníkov a sociálne podniky, ktoré prispievajú k rozvoju komunity a ochrane životného prostredia.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %