Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
15.09.2021 08:15

Nemocnica AGEL Komárno dostala srdce vďačnosti


Srdce vďačnosti


Nemocnica Komárno AGEL má vo svojom areáli nové srdce. Ide o srdce vďačnosti, ktoré nemocnici podarovalo mesto Komárno.


Srdce je výrazom poďakovania za to, že sa nemocnica pripojila k  zbierke vrchnáčikov pre Združenie na pomoc  ľudom s mentálnym postihnutím v Komárne.

Veľké červené srdce, kde všetci s dobrým srdcom môžu prispieť vrchnáčikmi z PET fliaš na dobrú vec sa nachádza na viditeľnom mieste v areáli komárňanskej nemocnice. Oficiálne ho odovzdal vedeniu nemocnice primátor mesta Béla Keszégh v závere uplynulého týždňa. ,,Srdce bolo postavené pri vstupe do nemocnice ako symbol lásky, odvahy, statočnosti, bojovnosti a sebaobetovania.  Srdce je orgán, zabezpečujúci obeh krvi, a preto je ozdobou pri hematologickom oddelení. V našom regióne žijú ľudia s obrovským srdcom, ktorým je blízka spolupatričnosť a pomoc, verím, že sa nám srdce podarí naplniť,“ uviedla námestníčka pre liečebno-preventívnu starostlivosť Gabriela Filkóová. Veľké červené srdce okamžite vyvolalo záujem verejnosti aj zamestnancov nemocnice.

Autor: Mgr. Martina Pavliková, hovorkyňa skupiny AGEL SK


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.07.2016
Vyznáte sa v symboloch na plastových obaloch?
Každá fľaša či iný plastový produkt je označený istým symbolom. Vyznáte sa v nich a viete, čo daný symbol na fľaši znamená?
viac
23.04.2021
Výstavba nového urgentného príjmu v Nemocnici AGEL Komárno pokračuje
Nový urgentný príjem Nemocnice AGEL Komárno nadobudol reálne kontúry. Na prvý pohľad je už viditeľný nový skelet budovy, ktorá prepojí tri budovy tak, aby pacienti ani personál nemocnice nemuseli medzi nimi prechádzať zvonku.
viac
16.09.2021
Nemocnica AGEL Komárno privítala 12 nových lekárov
Nemocnica AGEL Komárno vďaka svojim rozvojovým programom, zaujímavým investíciám, ktoré prinesú skvalitnenie poskytovanej zdravotnej starostlivosti získala v posledných mesiacoch až 12 nových absolventov po ukončení štúdia medicíny.
viac
06.08.2022
Komárňanská nemocnica ponúka novinku – maderoterapiu
Nemocnica AGEL Komárno pripravila pre svojich pacientov novinku. V ambulancii fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie rozšírili poskytované služby a od augusta ambulancia ponúka maderoterapiu. Je to druh masáže - terapia drevom, ktorá má vyše storočnú tradíciu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %