Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
26.08.2020 10:35

Nemocnica ako prvá na Slovensku prinesie virtuálnu prehliadku pôrodnice


Snímka zdroj: (tasr).


Virtuálnu prehliadku namiesto osobnej návštevy ponúka Fakultná nemocnica (FN) Trnava budúcim mamičkám.


Zariadenie pravidelne v prvý pondelok v mesiaci organizuje prehliadky, aby sa rodičky zoznámili s prostredím pôrodnice. Z dôvodu ochrany v súvislosti s ochorením COVID-19 ich vedenie FN zrušilo. Informoval o tom referent pre vzťahy s verejnosťou Matej Martovič.      

Nemocnica prináša projekt virtuálnej prehliadky pôrodnice ako prvá na Slovensku v spolupráci so spoločnosťou Opium.system. „Z pohodlia domova si mamičky budú môcť prezrieť prostredie s výkladom vedúcej sestry. Pôjde o 360° prehliadku, čo znamená, že budú vidieť celú pôrodnicu, ako keby sa v nej nachádzali,” dodal Martovič.      

Prehliadka sa bude konať v utorok 25. augusta o 14.00 h na http://bit.ly/FNprehliadka. Predtým bude cez formulár na stránke http://bit.ly/FNotazky možné položiť otázky, ktoré ich okolo pôrodu a pôrodnice zaujímajú.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.03.2020
TTSK vyčlení 60 lôžok v zariadeniach sociálnych služieb
Trnavská župa, v prípade núdze, vyčlení časť lôžok v zariadeniach sociálnych služieb, poskytujúcich dennú a týždennú formu služby, pre pacientov Fakultnej nemocnice Trnava. V zariadeniach tohto typu, ktoré má župa v zriaďovateľskej pôsobnosti, je od 16. marca prerušená prevádzka.
viac
17.06.2020
Výmery daní vhadzovali do schránok, dôkaz doručenia radnica nemá
V tomto roku trnavská radnica výmery miestnych daní vhadzovala obyvateľom mesta do schránok. Nemá tak dôkaz, že sa obálky dostali do rúk adresátom, a záruku, že na ich základe platby uskutočnia.
viac
07.10.2020
Žiaci trnavskej strednej poľnohospodárskej školy sa učia online
Od stredy 7. októbra 2020 prebieha vyučovanie v Strednej odbornej škole poľnohospodárstva a služieb na vidieku online. Z preventívnych dôvodov sú žiaci a učitelia ponechaní v domácom prostredí minimálne na desať dní.
viac
06.04.2023
Samospráva bude rokovať o zachovaní pôrodnice v nemocnici
Samospráva Partizánskeho a vedenie partizánskej nemocnice bude rokovať s Ministerstvom zdravotníctva (MZ) SR, ako i politickými stranami o zachovaní tamojšej pôrodnice. Informoval o tom na sociálnej sieti primátor Jozef Božik.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %