Streda 01.05.2024
Dnes má meniny 
Sviatok práce
°C
03.08.2023 04:15

Nemocnica otvorila novú ambulanciu všeobecného lekára


Ilustračná snímka: (tasr).


Nemocnica Agel Zlaté Moravce otvorila v utorok novú ambulanciu všeobecného lekára pre dospelých.


Určená je pre poistencov všetkých troch zdravotných poisťovní na Slovensku, s ktorými má nemocnica podpísané zmluvy, informovala riaditeľka zariadenia Nina Horniaková.

Novú ambulanciu nemocnica zriadila priamo v areáli. Poskytovať bude komplexnú liečebno-preventívnu všeobecnú starostlivosť všeobecného lekárstva pre dospelých. "Naším cieľom bolo rozšíriť spektrum ambulantných služieb tak pre pacientov nášho zdravotníckeho zariadenia, ako aj pre potreby širokej verejnosti. V spolupráci s inými odbornými ambulanciami bude poskytovať diagnostiku, liečbu a odborné poradenstvo pacientom v spádovej oblasti," skonštatovala Horniaková.

Ambulancia všeobecného lekára pre dospelých má určené ordinačné hodiny počas pracovných dní od pondelka do piatka v čase od 7.00 do 11.00 h. Pacientov ošetruje zatiaľ bez objednania.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.01.2019
V meste pribudla nová cyklotrasa po sakrálnych pamiatkach
V Zlatých Moravciach pribudla nová náučná cykloturistická trasa po sakrálnych pamiatkach mesta. Na cyklotrase dlhej 18 kilometrov je celkovo 47 zastavení pri sakrálnych pamiatkach v Zlatých Moravciach a v mestskej časti Chyzerovce.
viac
20.12.2019
Technické služby mesta získali vďaka dotáciám nové vozidlá
O čistotu ulíc v Zlatých Moravciach sa už stará nová technika. Mestu sa podarilo aj vďaka získaným dotáciám nakúpiť nové autá, ktoré už boli odovzdané Technickým službám.
viac
26.11.2022
Zimný štadión v Zlatých Moravciach bude od decembra otvorený pre verejnosť
Zimný štadión v Zlatých Moravciach bude od decembra otvorený pre verejnosť. Podľa slov Mariana Pánika, prezidenta klubu HC Zlaté Moravce, ktorý štadión spravuje, bude zimný štadión otvorený od 7. decembra, verejné korčuľovanie bude druhý decembrový víkend.
viac
11.01.2024
V nemocnici otvorili novú pediatrickú ambulanciu
V krupinskej nemocnici otvorili vďaka spolupráci mesta Krupina a Nemocnice Agel Zvolen novú pediatrickú ambulanciu. Tá má byť náhradou za ambulanciu dlhoročnej detskej lekárky, ktorá ku koncu minulého roka ukončila svoju činnosť. Informovala o tom hovorkyňa Agel SK Eva Peterová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %