Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
27.11.2021 09:15

Nitra: NSK počas víkendu otvorí všetky svoje očkovacie centrá


Ilustračná snímka (tasr)


Nitriansky samosprávny kraj (NSK) aj počas nastávajúceho víkendu otvorí svoje veľkokapacitné očkovacie centrá (VKOC). Vakcína proti ochoreniu COVID-19 sa v krajských centrách bude podávať v Nitre, v Šali aj v Štúrove. NSK upozornil, že prednosť budú mať registrovaní záujemcovia.


VKOC na Slančíkovej ulici v Nitre bude otvorené v sobotu aj v nedeľu. Očkovať sa bude vakcínami Moderna, Comirnaty a Janssen. „V nedeľu 28. novembra už vakcína Moderna k dispozícii nebude. V tento deň však môžu prísť na očkovanie aj deti,“ informoval NSK.       

Otvorené bude aj VKOC v Poliklinike NSK v Šali, kde sa bude očkovať oba víkendové dni. Centrum v Poliklinike NSK v Štúrove bude otvorené iba v nedeľu. Očkovať sa tu bude od 8.00 do 15.30 h.            

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
28.04.2018
Kraj chce budovať centrá integrovanej zdravotnej starostlivosti
Nitriansky samosprávny kraj (NSK) chce na svojom území vybudovať centrá integrovanej zdravotnej starostlivosti (CIZS). Ako informoval Úrad NSK, fungovať by mali pre spádovú oblasť Šaľa a Štúrovo.
viac
07.06.2021
Krajské očkovacie centrá hlásia rekordné číslo zaočkovaných
Zohrané tímy oboch Veľkokapacitných krajských očkovacích centier v Trenčíne a Prievidzi sa postarali o doposiaľ najvyšší počet zaočkovaných ľudí. Za posledný víkend bolo úspešne podaných 8 361 dávok vakcín od spoločností AstraZeneca a Pfizer/BioNTech.
viac
04.11.2021
Záujem o vakcíny je v Šali veľký
Záujem o očkovanie proti ochoreniu COVID-19 v Šali neklesá. Podľa radnice prišlo v predchádzajúci víkend na prvú, druhú i tretiu dávku vakcíny množstvo ľudí.
viac
08.01.2022
Očkovacie centrá v TTSK pracujú aj počas víkendu
Veľkokapacitné očkovacie centrá (VOC) v Trnavskom samosprávnom kraji pracujú aj počas víkendu. V sobotu budú otvorené v Trnave, Dunajskej Strede i v Skalici.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %