Štvrtok 18.04.2024
Dnes má meniny 
Valér
°C
22.07.2019 02:05

Nové vozidlá Iveco Daily si v stredu prevzalo 13 obcí Trnavského kraja


Na slávnostnom odovzdávaní, ktoré sa uskutočnilo za prítomnosti ministerky vnútra SR Denisy Sakovej si nové vozidlá prevzali zástupcovia obcí Trnavského kraja. Snímka zdroj: (mvsr)


Na slávnostnom odovzdávaní, ktoré sa uskutočnilo za prítomnosti ministerky vnútra SR Denisy Sakovej, prezidenta Hasičského a záchranného zboru Alexandra Nejedlého a generálneho sekretára Dobrovoľnej požiarnej ochrany SR Vendelína Horvátha,


Nové vozidlá si prevzali zástupcovia obcí Letničie, Vrádište, Prietržka, Radimov, Podbranč, Šajdíkové Humence, Dojč, Prievaly, Cerová, Plavecký Peter, Kúty, Sekule a Moravský Svätý Ján.Na celom Slovensku si tieto vozidlá postupne prevezme 365 dobrovoľných hasičských zborov obcí. DHZO dostanú novú techniku v rámci projektu Ministerstva vnútra SR Zvýšenie odborných a intervenčných kapacít na regionálnej a lokálnej úrovni, ktorý sa realizuje vďaka podpore z Európskeho fondu regionálneho rozvoja cez Operačný program Kvalita životného prostredia.   

 

Autor: (mvsr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.11.2019
Dobrovoľní hasiči z Nitrianskeho a Trenčianskeho kraja majú nové vozidlá
Dobrovoľní hasiči z obcí v Trenčianskom a Nitrianskom kraji môžu pri svojich zásahoch využívať nové vozidlá Iveco Daily. Do užívania im ich odovzdalo Ministerstvo vnútra SR v utorok.
viac
18.12.2019
D. Saková ocenila dobrovoľných hasičov, ktorí pomáhali pri kalamite na Orave
Ministerka vnútra Denisa Saková (Smer-SD) v utorok ocenila viac ako 50 dobrovoľných hasičských zborov, ktoré pomáhali začiatkom roka pri kalamite na Orave.
viac
08.09.2020
Dobrovoľní hasiči v Košickom kraji dostali nové vozidlá
Nové autá Iveco Daily dostali obec Štós, Košická Belá, Rákoš, Trhovište, Jasov, Rejdová, Prakovce, Švedlár, Dobšiná a Borša.
viac
28.09.2020
Obec Rakovo má nové hasičské vozidlo
Dobrovoľný hasičský zbor obce Rakovo si dňa 18. septembra 2020 v areáli Záchrannej brigády HaZZ v Žiline prevzal nové hasičské vozidlo Iveco Daily spolu s ďalšími šiestimi obcami Žilinského kraja.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %